Gebruiksaanwijzing GAGGENAU VF230111

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing GAGGENAU VF230111. Wij hopen dat dit GAGGENAU VF230111 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing GAGGENAU VF230111 te teleladen.


GAGGENAU VF230111 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2716 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   GAGGENAU VF230111 (2714 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding GAGGENAU VF230111

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bedienings- en montagehandleiding VF 230 Elektrische friteuse VF 230 Voorwoord 1. Belangrijk 1. 1 Veiligheidsvoorschriften 1. 2 Voor het eerste gebruik 1. 3 Gebruik 2. Apparaat en principe 2. 1 Het apparaat 2. 2 Accessoires 2. 3 Het principe 3. Bediening 3. 1 In- en uitschakelen 3. 2 Als u frituurvet gebruikt 3. 3 En zo frituurt u 3. 4 Bediening van de kinderbeveiliging 3. 5 Veiligheidsuitschakeling 4. [. . . ] 14 ­ Draai de schakelknop , , kookwekker" weer op de positie 0. In de display brandt de weergave (kinderbeveiliging) (afbeelding. U kunt nu de schakelknop , , temperatuur" op een willekeurige positie draaien, zonder dat het apparaat wordt verwarmd. Kinderbeveiliging uitzetten ­ Draai de schakelknop , , kookwekker" naar links op de stand ­ en houd de knop in die stand. ­ Draai de schakelknop , , temperatuur" naar rechts op een willekeurige temperatuur. ­ Zet de schakelknop , , kookwekker" op , , 0". ­ Zet de schakelknop , , temperatuur" op , , 0". In de display dooft het symbool kinderbeveiliging (afbeelding 15). U kunt het apparaat nu weer gebruiken. Afb. 15 3. 5 Veiligheidsuitschakeling Voor uw veiligheid is het apparaat voorzien van een veiligheidsuitschakeling. Het verwarmingsproces wordt na 4 uur stopgezet, als in die tijd het apparaat niet wordt bediend. In de display verschijnen knipperende verbindingsstreepjes (afbeelding 16). Draai de schakelknop , , temperatuur" op 0, dan kunt u het apparaat weer gewoon in gebruik nemen. Afb. Reiniging Maak het apparaat voor het eerste gebruik goed schoon. Reiniging van de frituurbak ­ Haal de frituurmand uit de friteuse en klap het verwarmingselement omhoog. Klem het verwarmingselement vast aan de ophangbeugel voor de frituurmand (afbeelding 17). ­ Doe ongeveer vier liter water met afwasmiddel in de lege bak. ­ Plaats het verwarmingselement weer terug in de frituurbak en verwarm het apparaat vervolgens op de smeltstand. ­ Via de aftapkraan, die zich onder de trechtervormige bodem van de frituurbak bevindt, kunt u het water laten wegstromen. Schroef de kunststof dop van de aftapkraan. Open de kraan door de greep naar beneden te draaien (afbeelding 18). ­ Gebruik voor het opvangen van het water een temperatuurbestendige emmer met een inhoud van minimaal 10 liter. [. . . ] De aansluitkabel dient minimaal van het type H 07 RN-F 3G 1, 5 te zijn. Wij raden u aan om achter het apparaat (ca. 70 cm boven de vloer) een geaard stopcontact voor 10 A te plaatsen c. q. een aansluitpunt dat ook na het inbouwen van het apparaat toegankelijk is. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING GAGGENAU VF230111

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding GAGGENAU VF230111 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag