Gebruiksaanwijzing GAGGENAU RB 287 203

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing GAGGENAU RB 287 203. Wij hopen dat dit GAGGENAU RB 287 203 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing GAGGENAU RB 287 203 te teleladen.


GAGGENAU RB 287 203 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4315 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding GAGGENAU RB 287 203

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Ist die Temperatur zu kalt, prüfen Sie am nächsten Tag die Temperatur nochmal. De gebruikte materialen zijn onschadelijk voor het milieu en kunnen opnieuw worden gebruikt. Help daarom mee en zorg dat de verpakking milieuvriendelijk wordt afgevoerd. U kunt bij uw leverancier of bij de reinigingsdienst in uw gemeente informeren hoe u uw oude apparaat en het verpakkingsmateriaal van het nieuwe apparaat kunt (laten) afvoeren voor een milieuvriendelijke verwerking. [. . . ] Het dooiwater loopt via de dooiwatergootjes en het afvoergaatje naar het verdampingsgedeelte van het apparaat. D De voorzijde van het apparaat achter de deur wordt gedeeltelijk licht verwarmd waardoor de vorming van condenswater in de buurt van de deurafdichting wordt voorkomen. D Als de deur van de diepvriesruimte na het sluiten niet meteen weer geopend kan worden: twee tot drie minuten wachten tot de ontstane onderdruk is opgeheven. De laatst ingestelde waarde wordt in het geheugen opgeslagen. de ingestelde temperatuur wordt op indicatie 7 aangegeven. Wij raden een instelling van +4 °C aan. Gevoelige levensmiddelen niet warmer dan bij +4 °C bewaren. De laatst ingestelde waarde wordt in het geheugen opgeslagen. de ingestelde temperatuur wordt op indicatie 4 aangegeven. Wij adviseren in de diepvriesruimte een instelling van -18 °C. Door indrukken van de alarmtoets 1 wordt het alarmsignaal uitgeschakeld en de indicatie opnieuw in paraatheid gebracht. deuralarmsignaal Het deur alarmsignaal wordt automatisch ingeschakeld als de deur van het apparaat langer dan een minuut openstaat. Het temperatuuralarmsignaal wordt ingeschakeld als het in de diepvriesruimte te warm is. Als smaak, geur en uiterlijk onveranderd zijn, dan kunnen de levensmiddelen na koken of braden opnieuw worden ingevroren. De maximale bewaartijd niet meer ten volle benutten. temperatuurwaarschuwing Zonder gevaar voor de diepvrieswaren kan het alarmsignaal worden ingeschakeld: D De koelste zone bevindt zich tussen de aan de zijkant gemarkeerde pijl en de bodem van de koelruimte. Tijdens het serveren behoudt de kaas zijn aroma en de boter blijft smeerbaar. Hierdoor blijven geur, kleur en versheid behouden. Bovendien wordt voorkomen dat de levensmiddelen naar elkaar gaan smaken en de kunststof onderdelen verkleuren. D Op de legroosters/plateaus in de koelruimte: brood en gebak, klaargemaakte gerechten, zuivelproducten, vlees en worst. d In de groentelade: groente , sla , fruit. D In de deur (van boven naar beneden): boter, kaas, eieren, tubes, kleine flesjes, grote flessen, melk, pakken vruchtensap. [. . . ] Het apparaat in een droge, goed te ventileren ruimte plaatsen!Niet direct in de zon of in de buurt van een warmtebron (verwarmingsradiator, fornuis). Warme gerechten en dranken eerst laten afkoelen, daarna in het apparaat plaatsen! de diepvrieswaren om te ontdooien in de koelruimte leggen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING GAGGENAU RB 287 203

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding GAGGENAU RB 287 203 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag