Gebruiksaanwijzing GAGGENAU KG491210

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing GAGGENAU KG491210. Wij hopen dat dit GAGGENAU KG491210 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing GAGGENAU KG491210 te teleladen.


Mode d'emploi GAGGENAU KG491210
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   GAGGENAU KG491210 (1828 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding GAGGENAU KG491210

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bedienings- en montagehandleiding KG 491 Gaskookplaat KG 491 1. Belangrijk bladzijde 3-4 Veiligheidsvoorschriften bladzijde 3 Voor het eerste gebruik bladzijde 3 Gebruik bladzijde 4 2. Apparaat en principe bladzijde 5 Het apparaat bladzijde 5 Schakelknoppen bladzijde 5 Onderdelen van de branders bladzijde 5 3. Tabel voor het kiezen van de juiste stand bladzijde 9 6. [. . . ] Bij sterk ingebrande verontreinigingen laten weken in de spoelbak. Het gebruik van schurende reinigingsmiddelen beschadigt het email. zie de volgende bladzijde Onderdeel/materiaal Reinigingsadvies Schakelknoppen Met een vochtige doek afnemen. Pandrager (gietijzer, email) Voor het reinigen van de brander nemen. Met een afwasborstel en afwasmiddel reinigen. 13 Onderdeel/materiaal Reinigingsadvies Branderkopdeksel, branderring, branderkop (messing) Branderkop wok (gietijzer, email) Elektrode Verwijder grove verontreinigingen met een vochtige doek en afwasmiddel. Met een polijstmiddel voor messing polijsten om de oorspronkelijke, metalen glans weer terug te krijgen. Met afwasborstel en afwasmiddel reinigen. Met een borstel, fijn schuurpapier of een schuurspons reinigen. Let op het volgende!Let erop dat de openingen niet zijn verstopt. Pas op dat u de kleine onderdelen niet kwijt raakt. Een vervuilde elektrode kan leiden tot storingen bij het ontsteken of bij de vlambeveiliging. De elektrode is fragiel, voorzichtig reinigen, niet verdraaien of beschadigen. Schakel de kookplaat nooit tijdens het reinigen in. Voorkom krassen door bij het geborstelde oppervlak in de bak altijd in de borstelrichting te wrijven. Er kunnen lichte vlekken op het oppervlak ontstaan wanneer samen met de verontreiniging ook de op natuurlijke wijze ontstane oxidatielaag wordt verwijderd. Breng na het reinigen een dun laagje onderhoudsmiddel voor roestvrij staal gelijkmatig op de gehele vangschaal aan. Zo krijgt u de natuurlijk kleur van roestvrij staal weer terug. Verwijder etensresten of zout direct van het roestvrijstalen oppervlak. Sommige reinigingsmiddelen voor roestvrij staal kunnen krassen veroorzaken. Chloor of chloorhoudende middelen leiden bij roestvrij staal tot corrosie. Let op de samenstelling van het reinigingsmiddel. Vangschaal (roestvrij staal, gekogelstraald resp. geborsteld) Met heet water, afwasmiddel en een doek. Ingebrande verontreinigingen met een beetje sop van afwasmiddel laten weken. [. . . ] · Steek de branders op de branderleidingen. Klik de veiligheidsclips op de branderleidingen. · Luchtmengbuis na het losdraaien van de schroef op de juiste mengverhouding instellen (zie tabel gasregelaars). Draai de schroef vervolgens weer vast. 28 Hoofdregelaar buitenkant Het vervangen van de hoofdregelaars van de wokbrander · Schroef de brander van de onderbak van de kookplaat (Torx T20). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING GAGGENAU KG491210

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding GAGGENAU KG491210 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag