Gebruiksaanwijzing GAGGENAU BS281610

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing GAGGENAU BS281610. Wij hopen dat dit GAGGENAU BS281610 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing GAGGENAU BS281610 te teleladen.


GAGGENAU BS281610 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (980 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   GAGGENAU BS281610 (897 ko)
   GAGGENAU BS281610 annexe 1 (268 ko)
   GAGGENAU BS281610 annexe 3 (831 ko)
   GAGGENAU BS281610 annexe 2 (974 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding GAGGENAU BS281610

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Gaggenau Gebruiksaanwijzing Stoomoven BS 270/271 BS 274/275 BS 280/281 Inhoud Veiligheidsvoorschriften Voordat u het apparaat in gebruik neemt Gebruik Veiligheid tijdens het bakken en stomen Als het apparaat is beschadigd Ingebruikneming Voorkom schade aan het apparaat en het inbouwmeubel Stoomoven en meubelpanelen Voorkom schade aan de ovenruimte Ovenruit Zo ziet uw nieuwe stoomoven eruit Stoomoven Display en bedieningselementen Toetsen Toebehoren Ovenfuncties Eerste instellingen na het aansluiten Tijdformaat kiezen Taal instellen Dagtijd instellen Datum invoeren Temperatuureenheid °C of °F Waterhardheid instellen Menu afsluiten en instellingen opslaan Kookpunt-justering Kookpunt-justering van de stoomoven Stoomoven activeren Stand-by Stoomoven activeren Stoomoven instellen Temperatuur en ovenfunctie instellen Geluiden van het apparaat De temperatuur wordt niet in de display weergegeven Actuele temperatuur opvragen Na ieder gebruik Stoomtoevoer Stoomcondensatie Kerntemperatuurmeter Kerntemperatuur programmeren Reiniging Richtlijnen kerntemperatuur Bereidingstabel 4 4 4 4 4 5 Timer Menu Timer openen Kookwekker Stopwatch Bereidingsduur Uitschakeltijd Timer lange duur Op deze manier zet u het programma aan 31 31 31 32 33 34 35 35 36 36 36 37 38 38 38 39 40 40 41 44 45 45 46 46 47 48 48 49 49 50 50 50 5 5 5 5 6 6 7 7 8 9 10 10 10 10 11 11 11 11 12 12 13 13 13 14 14 15 15 15 15 16 16 17 17 18 18 19 In het geheugen opgeslagen kookprocessen Menu geheugen openen Instellingen opslaan Een opgeslagen kookproces starten Kinderbeveiliging Kinderbeveiliging activeren Kinderbeveiliging deactiveren Veiligheidsuitschakeling Basisinstellingen wijzigen Voorbeeld: Stand-by-weergave wijzigen Basisinstellingen Onderhoud en handmatige reiniging Functie "Reinigen" Op deze manier zet u het programma aan Functie "Drogen" Op deze manier zet u het programma aan Filterpatroon vervangen Ontkalken Ga als volgt te werk Storingen Foutmeldingen Stroomstoring Demonstratiemodus De watertoevoer is niet in orde 3 $ Veiligheidsvoorschriften Wees voorzichtig met gerechten die worden bereid met dranken die een hoog alcoholgehalte bevatten (bijvoorbeeld rum, cognac, wijn enz. ). Tijdens het openen van de ovendeur kan er hete stoom uit het apparaat komen. Tip: Gebruik de functie "Stoomcondensatie" voordat u de ovendeur opent. Als u hierna de ovendeur opent, komt er nog maar weinig stoom uit het apparaat. [. . . ] Op die manier droogt het kwetsbare borstvlees niet zo erg uit. Bijgerechten Let ook op de aanwijzingen op de verpakking. Voedingsmiddel Schaal Temp. (°C) Vochtigheidsgraad (%) 100 100 0-30 Bereidingstijd (min. ) 25-30 5-10 35-50 Basmati rijst (250 g + 500 ml water) Couscous (250 g + 250 ml water Gegratineerde aardappelen (1, 5 kg aardappelen) Knoedels, à 90 g zonder gaten zonder gaten zonder gaten 100 100 180-200 met gaten / zonder gaten zonder gaten zonder gaten 95-100 100 20-25 Rijst, lange korrel (250 g + 500 ml water) Natuurrijst (250 g + 375 ml water) 24 100 100 100 100 25-35 30-40 Voedingsmiddel Schaal Temp. (°C) Vochtigheidsgraad (%) 100 100 100 100 Bereidingstijd (min. ) 25-35 3-5 5-10 55-65 Linzen (250 g + 500 ml water) Deegwaren, vers, gekoeld Deegwaren, gevuld, vers, gekoeld zonder gaten 100 met gaten met gaten 100 100 Witte bonen, voorgeweekt (250 g + 1 l water) zonder gaten 100 Desserts Voedingsmiddel Schaal Temp. (°C) Vochtigheidsgraad (%) 100 100 100 100 100 0-60 Bereidingstijd (min. ) 35-40 20-30 25-30 5-15 30-45 20-40 Crème brûlée, à 130 g Gestoomde knoedels / Gistknoedels, à 100 g Flan / crème caramel*, à 130 g Compote Rijstepap (250 g rijst + 625 ml melk) Zoete gerechten** soufflévormpjes / met gaten zonder gaten soufflévormpjes / met gaten zonder gaten zonder gaten zonder gaten 90-95 100 90-95 100-120 100 180-200 *Crème caramel en flan afdekken met hittebestendige, transparante folie. griesmeelpap, kwark of voorgekookte rijstepap. Overige Voedingsmiddel Schaal Temp. (°C) Vochtigheidsgraad (%) 100 0 100 80-100 Bereidingstijd (min. ) 20-25 180-300 8-15 25-30 Desinfecteren (bijv. babyflesjes, jampotten) Drogen van groente en fruit* Eieren, grootte M (5 stuks) Bouillon met ei, 500 g** rooster met gaten met gaten glazen schaal/rooster 100 80-100 100 90 *Drogen: bijv. **Afdekken met hittebestendige, transparante folie. 25 Voedingsmiddel Schaal Temp. (°C) Vochtigheidsgraad (%) 100 0-60 80 Bereidingstijd (min. ) 8-10 40-60 12-20 Griesmeelballetjes Lasagne Soufflé zonder gaten zonder gaten soufflévormpjes / rooster 90-95 170-190 175-200 Gebak · · · U kunt in de stoomoven slechts op één niveau bakken. Plaats de schaal zonder gaten in de tweede inschuifhoogte van onderen. Indien u een speciale bakvorm gebruikt, zet deze dan op het rooster en plaats dit in de eerste inschuifhoogte van onderen. 30% vochtigheidsgraad betekent: , , voedingsmiddelen in hun eigen vocht gaar laten worden". Bij deze instelling wordt er geen stoom geproduceerd, maar wordt de ontluchtingsklep gesloten. Op die manier blijft het vocht dat uit de voedingsmiddelen komt in de ovenruimte en wordt voorkomen dat het gerecht uitdroogt. Voedingsmiddel Schaal Temp. (°C) Vochtigheidsgraad (%) 0 80-100 0-80 0 0-30 80-100 80-100 0 30 0 0 0-60 0-30 Bereidingstijd (min. ) 70-80 20-25 10-15 30-35 8-11 12-20 15-25 8-15 15-20 35-50 25-40 25-45 40-60 Appeltaart, gesloten Bagels Stokbrood, voorgebakken Biscuitbodem, hoog Biscuitrol (2 eieren) klein bladerdeeggebak Broodjes (elk 50-100 g)* Broodjes (voorgebakken) (bij begin stoom toevoeren) Brood (1 kg) (bij begin 2 ­ 3 keer stoom toevoeren) Platte koek van cakebeslag Tulband, plaatkoek met gist** Gistdeeg van 1 kg meel springvorm, 20 cm zonder gaten rooster springvorm zonder gaten zonder gaten zonder gaten rooster zonder gaten zonder gaten zonder gaten tulbandvorm 165-175 190-210 190-200 160-170 190-210 190-210 180-200 150-170 1) 210-230 2) 165 160-175 160-170 160-170 *Broodjes kunt u ook op de volgende manier goed bakken: verwarm de oven voor op 220°C met 30% vochtigheidsgraad. Voer één of twee maal stoom toe nadat u het brood of de broodjes in de oven heeft geplaatst. **Plaatkoek met gist: stel bij met gist bereide plaatkoek met vochtig beleg (bijv. kruimelgebak) 60% vochtigheidsgraad in. 26 Voedingsmiddel Schaal Temp. (°C) Vochtigheidsgraad (%) 60-80 0-30 0 0 0 0-30 0 0 0-30 0-30 Bereidingstijd (min. ) 25-35 20-30 15-20 10-20 45-60 50-60 35-45 25-30 30-45 40-45 Gevlochten gistbrood (500 g meel) Muffins Makronen Koekjes Quiche, hartig gebak Cake Small Cakes Sprits Tarte Soezen, eclairs zonder gaten rooster, muffinvorm zonder gaten zonder gaten quichevorm cakeblik/springvorm zonder gaten zonder gaten pasteivorm zonder gaten 160-170 170-180 150-160 150-175 190-210 160-175 150-160 150-160 190-210 180-190 Regenereren (opwarmen) · · Regenereren betekent: reeds bereide gerechten opwarmen zonder kwaliteitsverlies. Hierbij worden de aangegeven tijden langer. Voedingsmiddel Stokbrood, broodjes (gevroren)* Stokbrood, broodjes (van de vorige dag) Groente (op een bord) Zetmeelhoudende bijgerechten** (pasta, aardappelen, rijst) Gerechten op een bord Schaal rooster rooster rooster rooster Temp. (°C) 140 140 90-100 120 Bereidingstijd (min. ) 8-12 4-8 6-10 5-10 rooster 120 8-15 *Diepvries bakproducten: u kunt deze ook opbakken door 30% vochtigheidsgraad in te stellen en twee maal stoom toe te voeren. **Zetmeelhoudende bijgerechten: gebakken of gefrituurde gerechten zoals patat of kroketten zijn niet geschikt. 27 Gisten · · Gisten betekent: deeg en moederdeeg laten rijzen zonder uitdrogen. [. . . ] Let ook op dat er geen kleine deeltjes in het afvoerzeefje terechtkomen. Gebruik uitsluitend het door de klantenservice aanbevolen ontkalkingsmiddel (bestelnr. Andere ontkalkingsmiddelen kunnen schade aan het apparaat veroorzaken. Maak een ontkalkings oplossing door 500 ml water en 100 ml ontkalkingsmiddel te vermengen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING GAGGENAU BS281610

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding GAGGENAU BS281610 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag