JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN! Welk reserveonderdeel zoekt u?
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing GAGGENAU BO210110. Wij hopen dat dit GAGGENAU BO210110 handleiding nut zal zijn voor jou.
JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing GAGGENAU BO210110 te teleladen.
Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.
[. . . ] Gaggenau Gebruiksaanwijzing
Oven BO 210/211
Inhoud
Veiligheidsvoorschriften Voordat u het apparaat in gebruik neemt Gebruik Veiligheid tijdens het bakken Als het apparaat is beschadigd Ingebruikneming Voorkom schade aan het apparaat en het inbouwmeubel Oven Aangrenzende meubelpanelen Zo ziet uw nieuwe oven eruit Oven Display en bedieningselementen Toetsen Toebehoren Ovenfuncties Eerste instellingen na het aansluiten Dagtijd instellen Tijdformaat kiezen Temperatuureenheid °C of °F Menu afsluiten en instellingen opslaan Oven activeren Stand-by Oven activeren Oven instellen Temperatuur en ovenfunctie instellen Actuele temperatuur opvragen Baktabel Braadtabel Grilltabel Handige tips Bakken Meer tips voor het bakken Tips voor het braden en grillen
4 4 4 4 4 5
Timer Menu "Timer" openen Kookwekker Stopwatch Kooktijdautomaat Uitschakeltijd Kinderbeveiliging Kinderbeveiliging activeren Kinderbeveiliging deactiveren Veiligheidsuitschakeling Basisinstellingen wijzigen Voorbeeld: Stand-by-weergave wijzigen Deze basisinstellingen kunt u wijzigen Onderhoud en handmatige reiniging Veiligheidsvoorschriften Binnenkant oven reinigen Ovenruit reinigen Dichting van de deur reinigen Toebehoren reinigen Pizzasteen reinigen Katalytische reiniging Voordat u de katalytische reiniging start Op deze manier zet u het programma aan Uitschuifrails verwijderen Uitschuifrails uitnemen Uitschuifrails terugplaatsen Storingen Foutmeldingen Demonstratiemodus Stroomstoring Ovenlamp vervangen
19 19 19 20 21 22 23 23 23 24 25 25 26 27 27 27 27 27 27 27 28 28 28 29 29 29 30 30 30 31 31
5 5 5 6 6 7 7 8 9 10 10 10 10 10 11 11 11 12 12 12 13 14 16 17 17 18 18
3
$
Veiligheidsvoorschriften
Pas op, brandgevaar!Oververhit vet en oververhitte olie vatten gemakkelijk vlam. Verwijder grove olie- en vetresten voor het volgende gebruik. Tijdens het gebruik kan er hete stoom uit het apparaat komen. [. . . ] De waarden in de tabel gelden voor een voorverwarmde oven. Temperatuur en duur zijn afhankelijk van de hoeveelheid en het soort deeg. In de tabellen staat dan ook een temperatuurbereik. Wij adviseren u de eerste keer met de laagste temperatuur te beginnen. Zo nodig kunt u de volgende keer een hogere temperatuur kiezen. Bij een lagere temperatuur wordt het gerecht gelijkmatiger bruin. Om te controleren wanneer uw cake goed doorbakken is, steekt u na afloop van de baktijd een houten prikker in het hoogste gedeelte van de cake. Als er geen deeg meer aan de prikker blijft kleven is de cake klaar.
Tips voor het braden en grillen
In principe kunt u elk hittebestendig kookgerei gebruiken. Zet het kookgerei midden op het rooster. Voor grote stukken vlees kunt u ook de braadslede gebruiken. Zet glazen schalen, wanneer u deze uit de oven haalt, op een droge keukendoek of een rooster en niet op een koude of natte ondergrond. Als een braadstuk klaar is, adviseren wij u dit nog 10 minuten in de uitgeschakelde, gesloten oven te laten rusten. Op die manier blijft het vlees sappiger. Sluit bij het grillen altijd de ovendeur. De te grillen stukken vlees moeten zo mogelijk even dik zijn, minstens 2 tot 3 cm. Zo wordt het vlees gelijkmatig bruin en blijft lekker sappig. Gevogelte wordt extra knapperig en bruin, wanneer u het tegen het einde van de braadtijd bestrijkt met boter, zout water, afgedropen vet of sinaasappelsap. Gebruik voor het braden het rooster (afhankelijk van het model, toebehoren of extra toebehoren) in de braadslede. Hierdoor wordt het vleessap opgevangen en blijft de oven schoner. Prik bij een eend of gans gaatjes in de huid onder de vleugels zodat het vet kan weglopen.
Wat moet u doen wanneer. . . het vlees donker is geworden en de korst hier en daar verbrand is?Controleer de inschuifhoogte en de ingestelde temperatuur! [. . . ] Alleen een erkend vakman mag reparaties uitvoeren zodat de elektrische veiligheid van het apparaat gewaarborgd blijft.
$ Pas op!Door ondeskundige reparaties kunnen er
aanzienlijke gevaren voor u ontstaan. Voor alle reparatie- en onderhoudswerkzaamheden dient het apparaat met alle polen spanningsvrij te worden gemaakt (zekering of de hoofdschakelaar van de huisinstallatie uitschakelen). Bij schade als gevolg van het niet in acht nemen van deze handleiding kan geen aanspraak worden gemaakt op de garantie.
Foutmeldingen
Indien er een storing optreedt en het apparaat niet meer opwarmt, knippert er een foutmelding in de display.
E 104
Als E003, E303, E115 of E215 in de display knippert, dan is het apparaat oververhit. [. . . ]
VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING GAGGENAU BO210110
JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.
Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding GAGGENAU BO210110 zal dan beginnen.