Gebruiksaanwijzing EPSON SURECOLOR SC-P20000 SETUP GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EPSON SURECOLOR SC-P20000. Wij hopen dat dit EPSON SURECOLOR SC-P20000 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EPSON SURECOLOR SC-P20000 te teleladen.


EPSON SURECOLOR SC-P20000 SETUP GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2797 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EPSON SURECOLOR SC-P20000SETUP GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Als er inkt in uw ogen terechtkomt, spoelt u ze onmiddellijk uit met water. ❏❏ Gebruik geen cartridge als de datum op de verpakking van de cartridge is verstreken. [. . . ] quando transportar a impressora , utilize 4 pessoas , no mínimo. Al levantar la impresora, coloque las manos en las ubicaciones indicadas en las ilustraciones. Zodra u de printer heeft geïnstalleerd, verwijdert u het onderdeel om de positie af te stemmen dat u hebt aangebracht in stap 2. Gebruik een inbussleutel (a) om het onderdeel los te maken van de staander. Installeer de doek zodat het glanzende oppervlak naar beneden is gericht en de langere draad aan de linkerkant is aangesloten als u de voorkant van de printer bekijkt. Gebruik alleen het type stroombron dat is aangegeven op het label van de printer. Befolgen Sie anschließend die Anweisungen im Bedienfeld, um die erstmalige Tintenbefüllung durchzuführen. Schakel de printer in en configureer de basisinstellingen, zoals de taal en de datum. Volg vervolgens de instructies op het scherm van het bedieningspaneel om voor het eerst inkt te laden. C ❏❏ Schudt de cartridge zoals aangegeven op de afbeelding nadat u de cartridge hebt geopend. Controleer de volgorde van de inktkleurlabels en installeer een cartridge in elke sleuf. De meegeleverde cartridges dienen alleen om voor het eerst inkt te laden. [. . . ] ❏ Zodra de printer is verbonden met een netwerk, kunt u het wachtwoord invoeren of veranderen via Remote Manager. Wanneer het Menu Beheerder wordt weergegeven, selecteert u Wachtwoord Wijzigen en kiest u een wachtwoord. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EPSON SURECOLOR SC-P20000

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EPSON SURECOLOR SC-P20000 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag