Gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS OFFICE BX535WD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS OFFICE BX535WD. Wij hopen dat dit EPSON STYLUS OFFICE BX535WD handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EPSON STYLUS OFFICE BX535WD te teleladen.


EPSON STYLUS OFFICE BX535WD : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1577 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EPSON STYLUS OFFICE BX535WD

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Wanneer het apparaat 13 minuten niet is gebruikt, gaat het scherm uit om energie te besparen. Druk op een knop (behalve P On) om de vorige toestand te herstellen. Wat u precies op het display ziet, kan licht afwijken van de afbeeldingen in deze handleiding. [. . . ] Plaatsen selecteert, maakt u een lay-out zoals in (1) of laat u een lege ruimte zoals in (2). Param impr Taille pap Type pap Ss marges Qualité Extension *² Date Aj. 44 NL  Modus Foto’s afdrukken Bekijken en afdrukken Alle foto’s afdrukken Fotolay-outvel Proefvel afdrukken Diavoorstelling Foto’s kopiëren/ herstellen Locatie selecteren R & 28 x Afdrukinstellingen Foto’s selecteren Alle foto’s selecteren Selecteren op datum Fotoselectie annuleren Afdrukinstellingen Papierformaat Papiersoort Randloos Kwaliteit Vergroting *² Datum Passend in kader *³ Twee richtingen *⁴ Fotoaanpassingen *¹ Onderhoud Rode ogen corrigeren *⁵ R & 57 *1 Deze functies zijn alleen van toepassing op uw afdrukken. *2 Selecteer hoe sterk de afbeelding moet worden vergroot bij het afdrukken van randloze foto’s. *3 Selecteer Aan als de foto automatisch moet worden bijgesneden om in de geselecteerde lay-out te passen. *5 Afhankelijk van het soort foto, kunnen andere delen dan de ogen worden gecorrigeerd. In het scherm van stap C kunt u aangeven dat u een nog niet opgebruikte cartridge wilt vervangen. U kunt deze taak ook starten als volgt: selecteer Instellingen gevolgd door Onderhoud en Vervanging inktcartridge. Als nietoriginele cartridges zijn geïnstalleerd, wordt de cartridgestatus mogelijk niet weergegeven. Een printkopreiniging verbruikt een beetje inkt uit sommige cartridges. Met Controle spuitkanaal identificeert u de probleemkleur(en), zodat u weet welke kleur(en) u moet reinigen. Wählen Sie die Farbe, die im Düsentestergebnis fehlerhaft ist. Selecteer de kleur waarmee er volgens het controleresultaat een probleem is. Als de afdrukkwaliteit niet beter wordt, controleer dan of u de juiste kleur hebt geselecteerd in stap H, uitgaande van het resultaat van de spuitkanaaltjescontrole. Als de afdrukkwaliteit na vier keer reinigen niet is verbeterd, moet u de printer ten minste zes uur uit laten. * Voor de weergave op het display kunt u kiezen uit 1-op-1 met info, 1-op-1 zonder info en Miniaturen weergeven. Een inktkussentje van de printer nadert het einde van zijn levensduur. r & 68 Oplossing Plaats papier of verwijder vastgelopen papier. [. . . ] Als u een cartridge hebt vervangen tijdens het kopiëren, moet u die kopieertaak annuleren (zodra de inkt is geladen) en helemaal opnieuw beginnen vanaf het plaatsen van de originelen. Kom nooit aan de knoppen op het bedieningspaneel wanneer u met uw hand in de printer zit. Kom nooit aan de knoppen op het bedieningspaneel wanneer u met uw hand in de printer zit. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EPSON STYLUS OFFICE BX535WD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EPSON STYLUS OFFICE BX535WD zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag