Gebruiksaanwijzing EPSON EXPRESSION PREMIUM XP-510 STARTUP GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EPSON EXPRESSION PREMIUM XP-510. Wij hopen dat dit EPSON EXPRESSION PREMIUM XP-510 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EPSON EXPRESSION PREMIUM XP-510 te teleladen.


EPSON EXPRESSION PREMIUM XP-510 STARTUP GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (473 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   EPSON EXPRESSION PREMIUM XP-510 (2528 ko)
   EPSON EXPRESSION PREMIUM XP-510 HARDWARE SETUP GUIDE (1.0) (948 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EPSON EXPRESSION PREMIUM XP-510STARTUP GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Öffnen Sie die Tintenpatronenpackung erst, wenn die Tintenpatrone im Gerät installiert werden kann. um eine gleichbleibende Zuverlässigkeit zu gewährleisten , ist die Tintenpatrone vakuumverpackt. [. . . ] Wenn sich der Tintenpatronenhalter nicht in die TintenpatronenAuswechselposition bewegt, schließen Sie die Scannereinheit und wählen Sie Startseite > Einrichtung > Wartung > Tinten patronenwechsel. Als de cartridgehouder niet naar de positie voor het vervangen van de cartridges beweegt, moet u de scannereenheid sluiten en Home > Installatie > Onderhoud > Vervangen inktpatro(o)n(en) selecteren. Scannereenheid openen en al het papier en alle eventuele losse stukken verwijderen. Die Farbtintenpatronen und die Fotoschwarz-Tintenpatrone müssen nicht geschüttelt werden. De kleurencartridges en de fotozwarte cartridge hoeft u niet te schudden. Drücken Sie die Lasche zur Entriegelung des Tintenpatronenhalters und nehmen Sie die Patrone schräg heraus. Cartridge schuin in de cartridgehouder steken en voorzichtig aanduwen tot de cartridge vastklikt. Deksel aan de achterzijde uittrekken en het vastgelopen papier voorzichtig verwijderen. Deksel aan achterzijde verwijderen en vastgelopen papier voorzichtig verwijderen. Probeer de printer niet zelf te repareren, tenzij in de documentatie specifiek wordt uitgelegd hoe u dit moet doen. Probeer de volgende oplossingen als uw afdrukken ontbrekende delen of onderbroken lijnen bevatten. Voer een printkopreiniging uit als het patroon eruitziet als voorbeeld “b”. [. . . ] Als u inkt in uw ogen krijgt, moet u uw ogen onmiddellijk uitspoelen met water. Raadpleeg onmiddellijk een arts als u ondanks grondig spoelen problemen krijgt met uw ogen of nog steeds ongemak ondervindt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EPSON EXPRESSION PREMIUM XP-510

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EPSON EXPRESSION PREMIUM XP-510 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag