Gebruiksaanwijzing EPSON EXPRESSION PHOTO XP-55 STARTUP GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EPSON EXPRESSION PHOTO XP-55. Wij hopen dat dit EPSON EXPRESSION PHOTO XP-55 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EPSON EXPRESSION PHOTO XP-55 te teleladen.


EPSON EXPRESSION PHOTO XP-55 STARTUP GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (477 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EPSON EXPRESSION PHOTO XP-55STARTUP GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Op deze knop drukken om het afdrukken te stoppen en het papier of de cd/dvd uit te werpen. Brandt of knippert wanneer een fout optreedt, bijvoorbeeld wanneer de uitvoerlade niet is uitgetrokken of de printerklep open is. Zie de online-Gebruikershandleiding voor meer functies die u kunt uitvoeren met verschillende combinaties van knoppen. [. . . ] Wachten tot het lampje op het bedieningspaneel ophoudt met knipperen en blijft branden. Öffnen Sie die Druckerabdeckung und drücken Sie die Taste H. Nehmen Sie die neue Tintenpatrone aus der Verpackung heraus und entfernen Sie die Abdeckung. Nieuwe cartridge uit de verpakking halen en vervolgens de dop verwijderen. Cartridge schuin in de cartridgehouder steken en voorzichtig aanduwen tot de cartridge vastklikt. Öffnen Sie die Abdeckung des hinteren Papiereinzugs und stellen Sie die Papierstütze nach oben. Klepje van de papiertoevoer aan de achterzijde openen en de papiersteun rechtop zetten. Controleren welke cartridge moet worden vervangen (de kleur op de positie _). Als er nog meer cartridges moeten worden vervangen, stopt de cartridge met elke druk op de knop H bij het teken _. Zodra dit klaar is, houdt het lampje P op met knipperen en blijft het branden. Wanneer er een fout optreedt, begin het lampje te branden of te knipperen. Probeer de volgende oplossingen als uw afdrukken ontbrekende delen of onderbroken lijnen bevatten. Printerklep openen en al het papier en alle eventuele losse stukken verwijderen. Op de knop P drukken om de printer uit te zetten en de uitvoerlade uittrekken. Dubbelzijdig afdrukken is niet beschikbaar voor het papierformaat dat u hebt geladen. Legen Sie Papier in die Papierkassette 1 oder 2 ein und drücken Sie dann die Taste . [. . . ] Er is een fout opgetreden bij het tot stand brengen van de verbinding met een Wi-Fi-netwerk. Het Wi-Fi-netwerk opnieuw instellen, rekening houdend met het volgende. O Zet het Wi-Fi-toegangspunt in de stand voor het opgeven van Wi-Fiinstellingen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EPSON EXPRESSION PHOTO XP-55

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EPSON EXPRESSION PHOTO XP-55 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag