Gebruiksaanwijzing EPSON EXPRESSION HOME XP-235 STARTUP GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EPSON EXPRESSION HOME XP-235. Wij hopen dat dit EPSON EXPRESSION HOME XP-235 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EPSON EXPRESSION HOME XP-235 te teleladen.


EPSON EXPRESSION HOME XP-235 STARTUP GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (554 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   EPSON EXPRESSION HOME XP-235 NETWORK ADMINISTRATOR'S GUIDE (3246 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EPSON EXPRESSION HOME XP-235STARTUP GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Open de verpakking van de cartridge pas op het moment waarop u de cartridge wilt installeren. Met uw mobiele toestel kunt u waar ter wereld u ook bent afdrukken op uw met Epson Connect compatibele printer. [. . . ] Papier met de afdrukzijde naar boven tegen de rechterkant van de papiertoevoer plaatsen. OO Houd een van de knoppen x drie seconden ingedrukt om te kopiëren met conceptkwaliteit. OO Druk met y ingedrukt op een van de knoppen x om twintig kopieën te maken. Als de printkop niet beweegt, houdt u y zes seconden of langer ingedrukt tot de printkop in beweging komt. Als er nog een opgebruikte of bijna lege cartridge is, stopt de printkop om de cartridge aan te geven met het teken . Druk herhaaldelijk op y tot de printkop naar de vervangingspositie gaat. Voor het beste resultaat moet u alleen de nieuwe zwarte cartridge vier of vijf keer voorzichtig schudden voordat u de verpakking opent. De printkop stopt bij het teken om een opgebruikte of bijna lege cartridge aan te geven. Auf die Lasche an der Tintenpatrone drücken und die Patrone herausziehen. Druk opnieuw op y om de printkop naar de positie voor het vervangen van inktcartridges te bewegen. Zorg ervoor dat het netsnoer voldoet aan de relevante plaatselijke veiligheidsnormen. Probeer de volgende oplossingen als uw afdrukken ontbrekende delen of onderbroken lijnen bevatten. [. . . ] Als er inkt in uw mond terechtkomt, spuugt u deze onmiddellijk uit en raadpleegt u direct een arts. Da für die Reinigung Tinte aus einigen Patronen verbraucht wird, sollten Sie die Reinigung nur durchführen, wenn sich die Qualität der Ausdrucke verschlechtert. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EPSON EXPRESSION HOME XP-235

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EPSON EXPRESSION HOME XP-235 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag