Gebruiksaanwijzing EPSON EB-4550 QUICK REFERENCE GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing EPSON EB-4550. Wij hopen dat dit EPSON EB-4550 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing EPSON EB-4550 te teleladen.


EPSON EB-4550 QUICK REFERENCE GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (773 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   EPSON EB-4550 SPECIFICATIONS (1456 ko)
   EPSON EB-4550 INSTALLATION GUIDE (9205 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding EPSON EB-4550QUICK REFERENCE GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Open de verpakking van de cartridge pas op het moment waarop u de cartridge wilt installeren. Sluit de USB-kabel pas aan wanneer dit in de instructies wordt aangegeven. Verleen Epson-toepassingen toegang als een firewallwaarschuwing wordt weergegeven. [. . . ] Kijk op de onderstaande website als u wilt weten welke diensten voor uw printer beschikbaar zijn. Alleen de software met een ingeschakeld selectievakje wordt geïnstalleerd. De Epson-online-handleidingen bevatten belangrijke informatie zoals aanwijzingen voor probleemoplossing en foutmeldingen. Houd x r of r x drie seconden ingedrukt om te kopiëren in conceptmodus. Druk terwijl u x r of r x ingedrukt houdt binnen drie seconden op y om twintig kopieën te maken. O Laad het papier niet boven het teken H aan de binnenkant van de zijgeleider. Haal het papier uit de papiertoevoer, laad het op de juiste manier en druk op x r of r x. Doe dit daarom alleen als de kwaliteit afneemt, bijvoorbeeld bij ontbrekende delen in uw afdrukken. Voor het vervangen van cartridges die nog niet opgebruikt zijn: scannereenheid openen en y zes seconden ingedrukt houden tot de printkop beweegt. Voor het afdrukken van het spuitkanaaltjespatroon (zie hieronder): y ingedrukt houden en printer aanzetten. Voor het terughalen van de standaardnetwerkinstellingen: ingedrukt houden en printer aanzetten. Plaats de printer in de buurt van een stopcontact waar u de stekker gemakkelijk kunt uittrekken. Gebruik in de printer of in de buurt van de printer geen spuitbussen die ontvlambare gassen bevatten. Probeer de printer niet zelf te repareren, tenzij in de documentatie specifiek wordt uitgelegd hoe u dit moet doen. [. . . ] Probeer de printer niet zelf te repareren, tenzij in de documentatie specifiek wordt uitgelegd hoe u dit moet doen. Schud de inktcartridges niet te krachtig heen en weer, anders kan er inkt weglekken uit de cartridge. Als u een cartridge wilt verwijderen voor later, moet u er wel voor zorgen dat de inkttoevoer wordt beschermd tegen stof en vuil. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING EPSON EB-4550

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding EPSON EB-4550 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag