Gebruiksaanwijzing ELECTROLUX ZB3104 ERGORAPIDO CYCLONIC

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ELECTROLUX ZB3104 ERGORAPIDO CYCLONIC. Wij hopen dat dit ELECTROLUX ZB3104 ERGORAPIDO CYCLONIC handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ELECTROLUX ZB3104 ERGORAPIDO CYCLONIC te teleladen.


ELECTROLUX ZB3104 ERGORAPIDO CYCLONIC : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3122 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ELECTROLUX ZB3104 ERGORAPIDO CYCLONIC

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] VOORDAT U BEGINT • Controleer of alle onderdelen die in deze ERGORAPIDO™-instructiehandleiding worden vermeld, in het pakket aanwezig zijn. € Let vooral op het hoofdstuk met de voorzorgsmaatregelen voor de veiligheid. Maak de hendel dicht door de meegeleverde vergrendelschroef vast te draaien. [. . . ] Zet de ERGORAPIDO™ aan en uit door op de toets aan/uit te drukken A. De ERGORAPIDO™ heeft twee 2 vermogensinstellingen die geregeld worden met toets B 1. Als u tijdens het zuigen minder geluid wilt maken en langer wilt kunnen stofzuigen, drukt u nog een keer op knop B om de ’Silent’-stand te activeren. Die Fugendüse erleichtert die Reinigung schwer zugänglicher Bereiche. Het mondstuk voor kieren en de kleine borstel zitten in het oplaadstation en kunnen ook vastgemaakt worden aan het hendel. Maak het mondstuk voor kieren vast voor het schoonmaken van gebieden die niet makkelijk te bereiken zijn. Zet de handeenheid aan enuit door op de starttoets te drukken Støvsugning af møbler, bilsæder osv. ERGORAPIDO™ 12V met BRC, 14, 4V en 18V modellen zijn voorzien van BRUSHROLLCLEAN™-technologie – een functie die ervoor zorgt dat de rolborstel vrij is van haren en vezels. Gebruik voor de beste resultaten de BRUSHROLLCLEAN™- functie wanneer de ERGORAPIDO™ volledig opgeladen is. Druk met ingeschakelde stofzuiger met uw voet op het BRUSHROLLCLEAN™-pedaal. Houd het pedaal 5 seconden ingedrukt totdat alle haren en vezels zijn verwijderd en laat het pedaal dan los. Als er nog haren op de borstelrol zijn achtergebleven, herhaalt u het proces. Om veiligheidsredenen stopt de BRC-functie automatisch na 30 seconden . Plaats wanneer dit gebeurt de ERGORAPIDO™ weer in het oplaadstation zodat de BRC-functie weer werkt. Houd er rekening mee dat met de BRUSHROLLCLEAN™-functie mogelijk geen dikke draadjes, kabels of tapijtvezels die in de borstelrol vastzitten, kunnen worden verwijderd. De stofcontainer en filters mogen nooit in een afwasautomaat worden schoongemaakt. [. . . ] De wielen schoonmaken Als de wielen moeten worden schoongemaakt of vast komen te zitten, verwijdert u ze voorzichtig met behulp van een platte schroevendraaier Rengøring af hjul Hvis du skal rengøre hjulene eller, hvis de er blokerede, skal du forsigtigt tage dem af ved at bruge en flad skruetrækker Rengjøre hjulene Hvis hjulene må rengjøres eller setter seg fast, fjerner du dem forsiktig med en flat skrutrekker de fra ita esp por ned dan nor sve Rengöra hjulen Om hjulen behöver rengöras eller fastnar tar du bort dem försiktigt med en flatskruvmejsel. Nederlands Het symbool op het product of op de verpakking wijst erop dat dit product niet als huishoudafval mag worden behandeld. Het moet echter naar een plaats worden gebracht waar elektrische en elektronische apparatuur wordt gerecycled. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ELECTROLUX ZB3104 ERGORAPIDO CYCLONIC

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ELECTROLUX ZB3104 ERGORAPIDO CYCLONIC zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag