Gebruiksaanwijzing ELECTROLUX WP71-265WT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ELECTROLUX WP71-265WT. Wij hopen dat dit ELECTROLUX WP71-265WT handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ELECTROLUX WP71-265WT te teleladen.


ELECTROLUX WP71-265WT : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (25397 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ELECTROLUX WP71-265WT

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Apăsați din nou butonul „Conectare” pentru a activa din nou modulul wi-fi. [. . . ] Drücken Sie die Taste „Fan speed“ (Lüftergeschwindigkeit), um die gewünschte Lüftergeschwindigkeit einzustellen. Drücken Sie die Taste „Modes“ (Modus), bis die Kontrolllampe „Heat“ (Heizen) leuchtet. Drücken Sie die Tasten Temp „-“ und „+“, um die gewünschte Einstellung auszuwählen. Drücken Sie die Taste „Fan speed“ (Lüftergeschwindigkeit), um die gewünschte Lüftergeschwindigkeit einzustellen. Drücken Sie die Taste „Modes“ (Modus), bis die Kontrolllampe „Fan“ (Lüfter) leuchtet. Drücken Sie die Taste „Fan speed“ (Lüftergeschwindigkeit), um die gewünschte Lüftergeschwindigkeit einzustellen. Drücken Sie die Taste „Modes“ (Modus), bis die Kontrolllampe „Dry“ (Trocken) leuchtet. Drücken Sie die Taste „Modes (Modus), “ bis die Kontrolllampe „Auto mode“ (Automatik) leuchtet. [. . . ] Anschließend erfolgt die Entlüftung in die Atmosphäre und DEUTSCH die Herstellung des Vakuums. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ELECTROLUX WP71-265WT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ELECTROLUX WP71-265WT zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag