Gebruiksaanwijzing ELECTROLUX EHM6300 EASY COMPACT SILENT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ELECTROLUX EHM6300 EASY COMPACT SILENT. Wij hopen dat dit ELECTROLUX EHM6300 EASY COMPACT SILENT handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ELECTROLUX EHM6300 EASY COMPACT SILENT te teleladen.


ELECTROLUX EHM6300 EASY COMPACT SILENT : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (844 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ELECTROLUX EHM6300 EASY COMPACT SILENT

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] GB D F NL I E P TR S DK FI N CZ SK RU UA NL Lees de volgende instructies aandachtig door voordat u het apparaat voor de eerste keer in gebruik neemt. Gebruikt door personen (met inbegrip van kinderen) met beperkte lichamelijke, zintuiglijke of geestelijke vermogens, of personen zonder ervaring of kennis, tenzij zij worden begeleid bij of zijn geïnstrueerd over het gebruik van het apparaat door iemand die de verantwoordelijkheid draagt voor hun veiligheid. Aangesloten op een stroomtoevoer waarvan de spanning en frequentie voldoen aan de specificaties op het classificatieplaatje! [. . . ] Klik de gardes of deeghaken vast in de accessoiresleuven onder de mixer. De deeg-haak of garde met grotere ring past alleen in de bredere opening. Trek de stekker van de mixer uit het stopcontact voordat u de gardes of haken verwijdert. Houd vervolgens de mixer met één hand stevig vast en druk op de uitwerpknop. Gebruik een standaard plastic beslagkom en vul deze met maximaal 1, 5 kg etenswaren of 1, 75 l vloeistof. Raak om letsel te voorkomen draaiende gardes of haken nooit aan met keukengereedschap of met uw vingers. Selecteer en houd de “+” (TURBO) instelling ingedrukt voor de hoogste snelheid. Als de “+” (TURBO) wordt losgelaten, keert de snelheidsinstelling terug naar de “0” stand. Begin altijd te mixen op lage snelheid en voer de snelheid langzaam op. Tijdens gebruik kunt u de mixer verticaal houden maar zorg ervoordat de snelheids-knop op de “0” stand staat. Zet als het mixen voltooid is de sneleheidsknop op stand “0” en haal de stekker uit het stopcontact. Start met de laagste snelheid en verhoog tot MAX 50% van de totale snelheid. Start met de laagste snelheid en verhoog tot MAX 50% van de totale snelheid. Begin op lage snelheid om te voorkomen dat poederachtige voedingsmiddelen (bijv. Problemen oplossen De handmixer werkt niet Zorg ervoor dat het apparaat op het stopcontact is aangesloten en dat alle accessoires correct zijn geplaatst. Als de handmixer nog steeds niet werkt, neemt u contact op met de klantenservice. [. . . ] Doe de bloem, het water, het zout, de suiker, de olie en de gist in een kom. Voeg de rozemarijn en de olijven toe aan het deeg en doe het in een maatbeker van 1 liter. Gebruik de kneedhaken en gebruik de turbo-instelling om de ingrediënten te mengen gedurende 10 seconden. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ELECTROLUX EHM6300 EASY COMPACT SILENT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ELECTROLUX EHM6300 EASY COMPACT SILENT zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag