Gebruiksaanwijzing DOMO DO2334CG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing DOMO DO2334CG. Wij hopen dat dit DOMO DO2334CG handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing DOMO DO2334CG te teleladen.


DOMO DO2334CG : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3573 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding DOMO DO2334CG

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] NL FR DE EN ES IT CZ SK Nederlands Français Deutsch English Espagnol Italiano Čeština Slovenčina 3 16 29 42 54 66 78 90 GARANTIE Geachte klant, Al onze producten ondergaan steeds een strenge kwaliteitscontrole, alvorens ze aan je worden aangeboden. Mocht je desondanks toch nog problemen hebben met jouw toestel, dan betreuren wij dit ten zeerste. In dat geval verzoeken wij je contact op te nemen met onze klantendienst. 30u Dit apparaat heeft een garantietermijn van 2 jaar vanaf de datum van aankoop. [. . . ] De meeste glazen kannen zijn niet hittebestendig en kunnen dus barsten. Let erop dat het glas geen metalen versiering of metalen onderdelen heeft. Op het plastiek moet steeds vermeld staan “microwave safe”. Sommige plastic containers worden zacht, als het voedsel binnenin warm wordt. Kookzakjes en dichte zakjes moeten doorprikt worden om de stoom te kunnen laten ontsnappen. Plastic verpakking: alleen plastiek die mag gebruikt worden in de microgolf. Kan gebruikt worden voor het afdekken van voedsel, om het voedsel niet te laten uitdrogen. Zorg er steeds voor dat het plastiek niet in contact komt met het voedsel. Materialen die niet mogen gebruikt worden in de microgolf: · aluminium schotel: dit kan vonken veroorzaken. Keukenmateriaal uit metaal of met metalen afwerking: metaal schermt het voedsel af van microgolfenergie. Schuimplastic: dit kan smelten of het voedsel in het schuimplastic besmetten wanneer het blootgesteld wordt aan hoge temperaturen. Zorg ervoor dat het midden van het draaiplateau past in de draaiplateausteun. Zorg ervoor dat het draaiplateau steeds vrij kan draaien, zonder hinder. Het draaiplateau en de draairing moeten altijd gebruikt worden tijdens het koken. Alle voedsel en containers moeten altijd op het glazen plateau geplaatst worden tijdens het koken. Wanneer het glazen draaiplateau of de ring gebarsten is, moet je contact opnemen met het dichtsbijzijnde service center. iNSTALLATIE · Controleer de oven op eventuele schade, zoals deuken of een beschadigde deur. Verwijder de beschermende film rond het toestel, deze werd aangebracht om krassen te voorkomen. Kies een plaats om de microgolf te installeren, waar voldoende open ruimte is om luchttoevoer en -afvoer mogelijk te maken. Zorg ervoor dat de linker- en rechterkant minimum 20 cm van de muur of kast verwijderd zijn. Controleer steeds of het voltage bij jouw thuis overeenkomt met het voltage aangegeven op het label op het toestel. Waarschuwing: plaats de oven niet boven een kookfornuis of een ander warmteproducerend toestel. [. . . ] Wanneer je vermoedt dat de microgolfoven niet naar behoren werkt, kan je eerst de instructies hieronder raadplegen alvorens contact op te nemen met een service center. Bij koken op een laag vermogen kan het licht in de oven minder fel zijn. Trek de stekker eruit en steek hem na 10 seconden opnieuw in het stopcontact. Kijk de zekering na in de zekeringenkast en laat zo nodig repareren door een professional. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING DOMO DO2334CG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding DOMO DO2334CG zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag