Gebruiksaanwijzing DIRT DEVIL DD2225-1 REBEL 25 HFC

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing DIRT DEVIL DD2225-1 REBEL 25 HFC. Wij hopen dat dit DIRT DEVIL DD2225-1 REBEL 25 HFC handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing DIRT DEVIL DD2225-1 REBEL 25 HFC te teleladen.


Mode d'emploi DIRT DEVIL DD2225-1 REBEL 25 HFC
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding DIRT DEVIL DD2225-1 REBEL 25 HFC

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Kinderen mogen niet met het apparaat spelen. Reiniging en gebruikersonderhoud mogen niet door kinderen worden uitgevoerd, als ze niet onder toezicht staan. Het is raadzaam om kinderen onder de 8 jaar uit de buurt van het apparaat en de aansluitkabel te houden, als het ingeschakeld is of afkoelt. Verpakkingsmaterialen mogen niet worden gebruikt om mee te spelen. [. . . ] 3) voor meubels met kussens, matrassen e. 6) voor ongevoelige kussens, lopers, voetmatten en dergelijke - Vloermondstuk met schakelstand zoals in afb. 7 voor tapijt - Vloermondstuk met schakelstand zoals in afb. 8 voor harde vloer - Optionele parketborstel (afb. 9) voor gevoelige harde vloer - Optioneel harde vloer-mondstuk (afb. 10) voor harde vloer met voegen en naden 3. Let op dat de hulpluchtregelaar gesloten is (afb. Als u de telescoopbuis gebruikt, stel dan de juiste lengte ervan in. Een beschadigd apparaat mag niet worden gebruikt. Let er vooral bij het zuigen van trappen op dat u zich steeds boven het apparaat bevindt. 11) en steek de stekker in een stopcontact. aANWIJZING: De hulpluchtregelaar (afb. 15) moet tijdens het zuigen volledig gesloten zijn. Met de hulpluchtregelaar kunt u de zuigkracht zonodig snel verminderen om ingezogen voorwerpen (bv. 10) zich op de ondergrond heeft “vastgezogen”, kunt u via de hulpluchtregelaar (afb. Als de rode markering zichtbaar is, trekt u de stroomkabel m. De kabeloproltoets ( ) weer tot aan de gele markering (afb. Anders wordt het van keer tot keer moeilijker om de stofbak leeg te maken en kunnen er geurtjes en ziektekiemen ontstaan, al naargelang datgene wat u van tevoren met de stofzuiger opgezogen hebt. Maak de stofbak het beste leeg elke keer nadat u gestofzuigd hebt. Maak de stofbak uiterlijk leeg en reinig hem, zodra de reinigings-/ledigingsindicator verlicht is (afb. Maak de stofbak uiterlijk leeg en reinig hem uiterlijk om de 3 maanden, voordat u hem voor langere tijd opbergt of voordat u het apparaat opstuurt. De filterelementen zijn wasbaar, maar ongeschikt voor de wasmachine of vaatwasser. [. . . ] Gebruik hiervoor zonodig een lange stok (bv. AANWIJZING: Als u het probleem met behulp van deze tabel niet kunt verhelpen, neem dan contact met onze klantenservice op ( pagina 46, „International Service“). 2 Garantie In niet-EU-landen gelden de in het betreffende land geldende minimale eisen waaraan een garantie moet voldoen. Elektrisch afval mag niet samen met huishoudelijk afval worden verwijderd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING DIRT DEVIL DD2225-1 REBEL 25 HFC

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding DIRT DEVIL DD2225-1 REBEL 25 HFC zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag