JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN! Welk reserveonderdeel zoekt u?
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing DE DIETRICH DOV738X. Wij hopen dat dit DE DIETRICH DOV738X handleiding nut zal zijn voor jou.
JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing DE DIETRICH DOV738X te teleladen.
U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :
DE DIETRICH DOV738X (5685 ko)
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding DE DIETRICH DOV738X
Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.
[. . . ] Aanwijzingen en praktische tips Milieu-informatie
2
Inhoud
Gebruiksaanwijzing
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Tabel voor ovenschotels en gegratineerde gerechten . Tabel diepgevroren kant-en-klare gerechten . 13 13 14 15 16 17 22 22 24 27 27 28 29 31 31 32 32 33
3
Reiniging en onderhoud . [. . . ] Daarna blijft het functielampje branden. · De signaaltoon kan worden uitgeschakeld door op een willekeurige toets te drukken. Met de functie Duur de tijd instellen, die het gerecht nodig heeft. Met de functie Einde het tijdstip instellen, waarop het gerecht klaar moet zijn. In dit geval 14:05.
De functielampjes Duur en Einde branden en in het display wordt de tijd aangegeven. De oven wordt op het berekende tijdstip automatisch ingeschakeld. En na afloop van de ingevoerde duur wordt de oven weer uitgeschakeld. In dit geval 14:05.
21
Toepassingen, tabellen en tips
Bakken
Ovenfunctie: Hetelucht of Boven- en onderwarmte
Bakvormen · Voor Boven- en onderwarmte zijn vormen van donker metaal en vormen met een speciale laag geschikt. · Voor Hetelucht zijn ook vormen van licht metaal geschikt. Inzetniveaus · Bakken met Boven- en onderwarmte is altijd slechts op één niveau mogelijk. · Met Hetelucht kunt u droog gebak en koekjes op 2 bakplaten tegelijk bakken. 0:45-1:00 0:25-0:40 0:15-0:30 0:15-0:30 0:40-0:60 0:30-1:00 0:30-1:00
Pastaschotel Lasagne Gegratineerde groente1) Gegratineerd stokbrood Zoete ovenschotels Visschotels Gevulde groente 1) Oven voorverwarmen
Infratherm Boven- en onderwarmte Boven- en onderwarmte Infratherm
Tabel diepgevroren kant-en-klare gerechten
Gerecht Ovenfunctie Boven- en onderwarmte Infratherm Boven- en onderwarmte Boven- en onderwarmte Inzetniveau 3 Temperatuur °C Tijd
Diepvriespizza Patates frites1) (300-600 g) Stokbrood
volgens aanwij- volgens aanwijzingen van de zingen van de fabrikant fabrikant 200-220 15-25 min.
3
3
volgens aanwij- volgens aanwijzingen van de zingen van de fabrikant fabrikant volgens aanwij- volgens aanwijzingen van de zingen van de fabrikant fabrikant
Vruchtentaart
3
1) Opmerking: patates frites tussendoor 2 tot 3 keer keren
27
Braden
Ovenfunctie: Boven- en onderwarmte of Infratherm Braadservies · Om te braden is ieder hittebestendig servies geschikt (zie opgave fabrikant!). · Grote braadstukken kunt u direct in de braadslede braden of op het rooster met hieronder de braadslede. · Wij adviseren alle magere vleessoorten in een braadpan met deksel te braden. Op deze manier blijft het vlees sappiger. · Alle soorten vlees die een korstje moeten krijgen, kunt u in een braadpan zonder deksel braden.
3
Aanwijzingen met betrekking tot de braadtabel De gegevens in de volgende tabel dienen slechts als richtlijn. · Wij raden u aan vlees en vis pas vanaf 1 kg in de oven te braden. · Om het inbranden van vrijkomende vleessappen of vet te voorkomen, adviseren wij een beetje vloeistof in het braadservies te doen. · Braadstukken naar behoefte (na 1/2 - 2/3 van de braadtijd) keren. · Grote braadstukken en gevogelte gedurende de braadtijd meerdere keren met braadvocht begieten. Daarmee bereikt u een beter braadresultaat. 10 minuten voor het einde van de braadtijd uit, om te profiteren van de restwarmte.
28
Braadtabel
Soort vlees Rundvlees Stoofvlees Rosbief of ossenhaas - Van binnen rood (rare) - van binnen roze (medium) - doorbakken (well done) Varkensvlees Schouderstuk, nekstuk, ham Kotelet, casselerrib Gehakt Kalfsvlees Kalfsbraadstuk Kalfsbout Lamsvlees Lamsbout, lamsgebraad Lamsrug Wild Hazenrug, hazenbout tot 1 kg Boven- en onderwarmte Boven- en onderwarmte Boven- en onderwarmte 3 2202501) 0:25-0:40 1-1, 5 kg 1-1, 5 kg Infratherm Infratherm 1 1 150-170 1:15-2:00 1 kg 1, 5-2 kg Infratherm Infratherm 1 1 160-180 1:30-2:00 160-180 2:00-2:30 1-1, 5 kg 1-1, 5 kg 750 g-1 kg Infratherm Infratherm Infratherm 1 1 1 160-180 1:30-2:00 170-180 160-170 1:00-1:30 0:45-1:00 per cm dikte per cm dikte per cm dikte Infratherm Infratherm Infratherm 1 1 1 1902001) 1-1, 5 kg Boven- en onderwarmte 1 200-250 2:00-2:30 per cm dikte 0:05-0:06 Hoeveelheid Ovenfunctie Inzetniveau Temperatuur °C Tijd uur: min.
180-190 0:06-0:08 170-180 0:08-0:10
160-180 1:00-1:30
Ree-/hertenrug
1, 5-2 kg
1
210-220
1:15-1:45
Ree-/hertenbout
1, 5-2 kg
1
200-210
1:30-2:15
29
Soort vlees Gevogelte Stukken gevogelte Halve kip Kip, poularde Eend Gans Kalkoen Vis (stoven) Hele vissen
Hoeveelheid
Ovenfunctie
Inzetniveau
Temperatuur °C
Tijd uur: min.
per 200250g per 400500g 1-1, 5 kg 1, 5-2 kg 3, 5-5 kg 2, 5-3, 5 kg 4-6 kg
Infratherm Infratherm Infratherm Infratherm Infratherm Infratherm Infratherm
3 3 1 1 1 1 1
200-220 0:35-0:50 190-210 190-210 0:35-0:50 0:45-1:15
180-200 1:15-1:45 160-180 2:30-3:30 160-180 1:45-2:30 140-160 2:30-4:00
1-1, 5 kg
Boven- en onderwarmte
2/3
210-220
0:45-1:15
1) Oven voorverwarmen
30
Vlak-grilleren
1 3
Ovenfunctie: Grill tuurinstelling
of Grote grill
met maximale tempera-
Let op: bij het grilleren moet de ovendeur altijd gesloten zijn. [. . . ] De deur aan de kant van de greep, met beide handen aan beide zijden vastpakken. De deurscharnieren gelijktijdig in de beide uitsparingen, rechts en links, aan de onderkant van de oven, zo ver mogelijk inschuiven. De deur tot de weerstand omhoog tillen en vervolgens geheel openen. Messingkleurige klemhendels aan beide deurscharnieren in de oorspronkelijke stand terugklappen. [. . . ]
VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING DE DIETRICH DOV738X
JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.
Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding DE DIETRICH DOV738X zal dan beginnen.