JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN! Welk reserveonderdeel zoekt u?
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing DE DIETRICH DOP705X. Wij hopen dat dit DE DIETRICH DOP705X handleiding nut zal zijn voor jou.
JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing DE DIETRICH DOP705X te teleladen.
U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :
DE DIETRICH DOP705X (9060 ko)
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding DE DIETRICH DOP705X
Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.
[. . . ] Aanwijzingen en praktische tips Milieu-informatie
2
Inhoud
Gebruiksaanwijzing
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5 5 7 8 8 8 9 9 Veiligheidsvoorschriften . Tabel voor ovenschotels en gegratineerde gerechten . Tabel diepgevroren kant-en-klare gerechten . [. . . ] Schakelaar / naar links draaien en vasthouden. Tevens de toets Selectie indrukken tot in de indicatie "SAFE" verschijnt. De kinderbeveiliging is nu ingeschakeld. Schakelaar / naar links draaien en vasthouden. Tevens de toets Selectie indrukken tot in de indicatie "SAFE" dooft. De kinderbeveiliging is nu uitgeschakeld en de oven weer klaar voor gebruik.
Veiligheidsuitschakeling van de oven
3
Als de oven na een bepaalde tijd niet wordt uitgeschakeld of wanneer de temperatuur niet wordt veranderd, dan wordt de oven automatisch uitgeschakeld. In de temperatuurindicatie knippert de laatst ingestelde temperatuur. De oven schakelt automatisch uit bij een oventemperatuur van.
30 - 120°C 120 - 200°C 200 - 250°C 250 - max°C na na na na 12, 5 uur 8, 5 uur 5, 5 uur 3, 0 uur
3
Ingebruikname na veiligheidsuitschakeling Schakel de oven helemaal uit. Daarna kunt u de oven weer in gebruik nemen. De veiligheidsuitschakeling wordt opgeheven als de klokfunctie Duur of Einde ingesteld is. 25
Toepassingen, tabellen en tips
Bakken
Ovenfunctie: Hetelucht of Boven- en onderwarmte
Bakvormen · Voor Boven- en onderwarmte zijn vormen van donker metaal en vormen met een speciale laag geschikt. kwark, room, puddingvulling) Pizza (met veel beleg)2 Pizza (dun) Turks brood Zwitsers fruitpuddinkje Koekjes Koekjes van zandtaartdeeg Koekjes van zandtaartdeeg Sprits Sprits Sprits Koekjes van roerdeeg Koekjes van roerdeeg Schuimgebak, baiser Bitterkoekjes Met gist gebakken koekjes Koekjes van bladerdeeg Broodjes
Ovenfunctie Boven- en onderwarmte Hetelucht Boven- en onderwarmte Boven- en onderwarmte Boven- en onderwarmte Boven- en onderwarmte Boven- en onderwarmte Boven- en onderwarmte Boven- en onderwarmte
Inzetniveau 3 3 3 3 3
Temperatuur °C 190-2101) 150 170 170-190 160-180
Tijd uur: min. 0:15-0:30 0:35-0:50 0:35-0:50 0:40-1:20 0:40-1:20
1 1 1 1
190-2101) 230-2501) 250-270 200-220
0:30-1:00 0:10-0:25 0:08-0:15 0:35-0:50
Hetelucht Hetelucht Hetelucht Hetelucht Boven- en onderwarmte Hetelucht Hetelucht Hetelucht Hetelucht Hetelucht Hetelucht Hetelucht
3 1/3 3 1/3 3 3 1/3 3 3 3 3 3
150-160 150-160 140 140 160
1)
0:06-0:20 0:06-0:20 0:20-0:30 0:25-0:40 0:20-0:30 0:15-0:20 0:15-0:20 2:00-2:30 0:30-0:60 0:20-0:40 0:20-0:30 0:20-0:35
150-160 150-160 80-100 100-120 150-160 170-180 160
1) 1)
29
Soort gebak Broodjes Kleine cakejes (20stuks/blik) Kleine cakejes (20stuks/blik) Kleine cakejes (20stuks/blik)
Ovenfunctie Boven- en onderwarmte Hetelucht Hetelucht Boven- en onderwarmte
Inzetniveau 3 3 1/4 3
Temperatuur °C 1801) 1401) 140 170
1) 1)
Tijd uur: min. 0:20-0:35 0:20-0:30 0:25-0:40 0:20-0:30
1) Oven voorverwarmen 2) Opvangplaat of braadslede gebruiken
Baktips
Bakresultaat Mogelijke oorzaak Oplossing Gebak lager inschuiven De onderkant van het Verkeerde inschuifhoogte gebak is te licht van kleur Het gebak zakt in Te hoge baktemperatuur (wordt klef, papperig, vochtig) Te korte baktijd
Baktemperatuur iets lager instellen Baktijd verlengen Baktijden kunnen niet worden verkort door een hogere baktemperatuur Gebruik minder vloeistof Let op de kneedtijden, in het bijzonder bij het gebruik van keukenmachines Baktemperatuur hoger instellen Baktijd verkorten Baktemperatuur lager instellen en baktijd verlengen Het deeg gelijkmatig over de bakplaat verdelen Baktemperatuur iets hoger instellen
Te veel vocht in het deeg
Gebak is te droog
Te lage baktemperatuur Te lange baktijd
Gebak wordt ongelijk- Te hoge baktemperatuur en te matig bruin korte baktijd Het deeg is ongelijkmatig verdeeld Gebak wordt niet gaar Te lage temperatuur binnen de aangegeven baktijd
30
Tabel voor ovenschotels en gegratineerde gerechten
Gerecht Ovenfunctie Boven- en onderwarmte Boven- en onderwarmte Infratherm
1)
Inzetniveau 1 1 1 1 1 1 1
Temperatuur °C 180-200 180-200 160-170 160-170 180-200 180-200 160-170
Tijd uur: min. 0:45-1:00 0:25-0:40 0:15-0:30 0:15-0:30 0:40-0:60 0:30-1:00 0:30-1:00
Pastaschotel Lasagne Gegratineerde groente1) Gegratineerd stokbrood Zoete ovenschotels Visschotels Gevulde groente 1) Oven voorverwarmen
Infratherm Boven- en onderwarmte Boven- en onderwarmte Infratherm
Tabel diepgevroren kant-en-klare gerechten
Gerecht Ovenfunctie Boven- en onderwarmte Infratherm Boven- en onderwarmte Boven- en onderwarmte Inzetniveau 3 Temperatuur °C Tijd
Diepvriespizza Patates frites1) (300-600 g) Stokbrood
volgens aanwij- volgens aanwijzingen van de zingen van de fabrikant fabrikant 200-220 15-25 min.
3
3
volgens aanwij- volgens aanwijzingen van de zingen van de fabrikant fabrikant volgens aanwij- volgens aanwijzingen van de zingen van de fabrikant fabrikant
Vruchtentaart
3
1) Opmerking: patates frites tussendoor 2 tot 3 keer keren
31
Braden
Ovenfunctie: Boven- en onderwarmte of Infratherm Braadservies · Om te braden is ieder hittebestendig servies geschikt (zie opgave fabrikant!). · Grote braadstukken kunt u direct in de braadslede braden of op het rooster met hieronder de braadslede. · Wij adviseren alle magere vleessoorten in een braadpan met deksel te braden. Op deze manier blijft het vlees sappiger. · Alle soorten vlees die een korstje moeten krijgen, kunt u in een braadpan zonder deksel braden.
3
Aanwijzingen met betrekking tot de braadtabel De gegevens in de volgende tabel dienen slechts als richtlijn. · Wij raden u aan vlees en vis pas vanaf 1 kg in de oven te braden. · Om het inbranden van vrijkomende vleessappen of vet te voorkomen, adviseren wij een beetje vloeistof in het braadservies te doen. · Braadstukken naar behoefte (na 1/2 - 2/3 van de braadtijd) keren. [. . . ] Ovendeur sluiten.
42
Deurvenster van de oven
De ovendeur is voorzien van vier achter elkaar aangebrachte glazen vensters. De binnenste vensters kunnen worden uitgenomen en gereinigd. Waarschuwing: de volgende stappen mag u uitsluitend uitvoeren op de uit de hengsels gelichte ovendeur!Als de deur nog in de oven hangt kan de deur bij het verwijderen van de beglazing door de gewichtsvermindering opspringen en u in gevaar brengen. [. . . ]
VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING DE DIETRICH DOP705X
JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.
Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding DE DIETRICH DOP705X zal dan beginnen.