Gebruiksaanwijzing DE DIETRICH DOC410BE1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing DE DIETRICH DOC410BE1. Wij hopen dat dit DE DIETRICH DOC410BE1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing DE DIETRICH DOC410BE1 te teleladen.


Mode d'emploi DE DIETRICH DOC410BE1
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   DE DIETRICH DOC410BE1 (74 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding DE DIETRICH DOC410BE1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] de veiligheid Waarschuwing: Aanwijzingen m. b. t. het voorkomen van schade aan het apparaat. Aanwijzingen en praktische tips Informatie m. b. t. Deze cijfers leiden u stap voor stap door de bediening van het apparaat. [. . . ] · Met multi-hetelucht kunt u droge, vlakke gebaksoorten op maximaal 3 bakplaten tegelijk bakken. 1 bakplaat: bijvoorbeeld inzetniveau 3 1 bakvorm: bijvoorbeeld inzetniveau 1 2 bakplaten: inzetniveau 1 en 4 3 bakplaten: inzetniveau 1, 3 en 5 39 3 Algemene aanwijzingen · Onthoud dat de inzetniveau van onderen naar boven worden geteld. · Plaats de bakplaat met de schuine kant naar voren in de oven!· Plaats gebak in een vorm altijd in het midden van het rooster. · Met boven-/onderwarmte of multi-hetelucht kunt u ook twee vormen tegelijk naast elkaar op het rooster bakken. Bij diepgevroren gerechten kunnen de geplaatste bakplaten tijdens het gaarproces kromtrekken. Dit wordt veroorzaakt door het grote temperatuurverschil tussen het diepgevroren gerecht en de oventemperatuur. Als de bakplaten zijn afgekoeld trekken ze weer recht. Aanwijzingen bij de baktabellen In de tabellen vindt u een keuze aan gerechten met de bijbehorende temperatuurvoorschriften, bereidingstijden en inzetniveaus. · De temperaturen en baktijden zijn richtwaarden. De waarden zijn namelijk afhankelijk van de samenstelling van het deeg, de hoeveelheid en de bakvorm. varkensvlees, schapenvlees, eend, 1-2 varkensschenkels, 1-2 kippen, klein gevogelte, rosbief, ossenhaas, wild). Tip: Wanneer u in een pan braadt, wordt de oven minder vies!Inzetniveaus · De inzetniveaus kunt u met behulp van de volgende tabel bepalen. Aanwijzing bij de braadtabel In de tabel treft u de aanwijzingen aan voor de ovenfunctie, de temperatuurinstelling, de braadtijd en het inzetniveau voor diverse vleessoorten. De aangegeven waarden zijn slechts richtlijnen. · Wij bevelen u aan vlees en vis pas bij hoeveelheden groter dan 1 kg in de oven te bereiden. · In het algemeen is de functie boven-/onderwarmte bijzonder geschikt voor zeer mager vlees, vis en wild. Voor alle andere vleessoorten (speciaal gevogelte) bevelen wij de functie infratherm-braden aan. · Om het aanbranden van druppelend vleessap of vet te voorkomen, bevelen wij aan om wat vocht in de braadpan te gieten. · Het vlees indien nodig (na 1/2 - 2/3 van de bereidingstijd) omkeren. Tip: Grote stukken vlees en gevogelte tijdens het braden diverse malen met het braadsap begieten. [. . . ] Aanwijzingen voor apparaten met een metalen voorzijde: Vanwege de koele voorzijde van uw apparaat kan er zich, na het openen van de ovendeur tijdens of kort na het bakken of braden, gedurende korte tijd condens vormen op de binnenkant van het deurvenster. 77 3 Technische gegevens Binnenafmetingen oven hoogte x breedte x diepte volume (nuttige inhoud) 31 cm x 41 cm x 41 cm 52 l Doel, normen, richtlijnen Dit apparaat voldoet aan de volgende normen: · EN 60 335-1 en EN 60 335-2-6 m. b. t. de veiligheid van elektrische apparaten voor huishoudelijk gebruik en soortgelijke doeleinden en · EN 60350 resp. de gebruikseigenschappen van elektrische fornuizen, kookplaaten, ovens en grills voor het huishouden. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING DE DIETRICH DOC410BE1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding DE DIETRICH DOC410BE1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag