Gebruiksaanwijzing CUISINART YM350E

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CUISINART YM350E. Wij hopen dat dit CUISINART YM350E handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CUISINART YM350E te teleladen.


Mode d'emploi CUISINART YM350E
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CUISINART YM350E

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Suggesties voor de keuze van het melk C. Gießen Sie die Mischung in die Becher des Joghurtbereiters. Die Zubereitungszeit war zu kurz · U bent net eigenaar geworden van een yoghurtmaker van het merk Cuisinart®. Aangezien wij voortdurend op zoek zijn naar vernieuwing en veel zorg besteden aan de ontwikkeling van onze producten, kunt u er zeker van zijn dat het om een hoogwaardig toestel gaat dat gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden is. [. . . ] Voor stevigere yoghurt zonder de melk te verwarmen: voeg 10 eetlepels poedermelk toe aan de gepasteuriseerde melk op kamertemperatuur voor u het mengsel in de potjes giet. Als de yoghurt niet dikker wordt, kan dat de volgende oorzaken hebben: · De yoghurtgist was te zwak of de melk was te warm toen ze werd toegevoegd. De yoghurt werd niet volledig vermengd met de melk. Als de yoghurt die u hebt gemaakt, te zacht is, kan u er wat poedermelk aan toevoegen en de bereidingstijd langer maken. De smaak en de textuur van de yoghurt variëren naargelang van de gebruikte melk en yoghurtgist. Om het maken van yoghurt onder de knie te krijgen moet je goed op de hoogte zijn van het principe van de transformatie van melk tot yoghurt. voorwaarden Yoghurt ontstaat uit de fermentatie van melk. Om die transformatie te kunnen laten plaatsvinden moet de melk op een bepaalde temperatuur worden gebracht (tussen 40 en 45°C) en moeten er thermofiele bacteriën aan die melk worden toegevoegd. Die bacteriën hebben in feite warmte nodig om zich te ontwikkelen. Als het te warm is (meer dan 45°C), sterven ze. Als het te koud is (minder dan 40°C), blijven ze passief. De yoghurtmaker van Cuisinart® is speciaal ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de omstandigheden optimaal zijn voor hun ontwikkeling. De functie ervan bestaat er dus in gedurende een bepaalde periode de temperatuur op 43°C te houden, zodat de fermenten zich kunnen ontwikkelen. De goede bacteriën Wat yoghurt onderscheidt van gewone gefermenteerde melk is de aard van de gebruikte bacteriën. die van yoghurt behoren tot de familie van de melkzuurbacteriën. Twee bacteriën moeten aanwezig zijn: de Lactobacillus Bulgaricus en de Streptococcus Thermophilus. ze vervullen allebei een specifieke rol. De eerste geeft yoghurt zijn zuurheid en de tweede ontwikkelt het aroma. Het proces Zodra ze geënt zijn in melk met de juiste temperatuur, beginnen de bacteriën zich te voeden met de suiker die aanwezig is in de melk (lactose) en gaan ze die transformeren tot zuur (melkzuur). Die zuurheid gaat een reactie op gang brengen waardoor de proteïnen (caseïne) die in de melk zitten, kunnen stremmen. Vervolgens moet de yoghurt op een bepaald moment, dat afhankelijk is van de gewenste consistentie, worden gekoeld tot een temperatuur van 4°C om de activiteit van de bacteriën stop te zetten zonder ze te doden. Yoghurt moet ten minste 10 miljoen levende bacteriën per gram bevatten. [. . . ] De potjes, de dekseltjes en het grote deksel van de yoghurtmaker mogen met warm water en zeep worden afgewassen en met een handdoek worden afgedroogd, maar ze mogen ook op het hoogste rek in de vaatwasmachine wordt gelegd. Het voetstuk en de binnenkant van de yoghurtmaker moeten met een vochtige doek worden schoongemaakt. Dompel het voetstuk van de yoghurtmaker nooit onder in water of een andere vloeistof. Bewaar deze instructies voor toekomstig gebruik. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CUISINART YM350E

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CUISINART YM350E zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag