JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN! Welk reserveonderdeel zoekt u?
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CUISINART CEC7E. Wij hopen dat dit CUISINART CEC7E handleiding nut zal zijn voor jou.
JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CUISINART CEC7E te teleladen.
Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.
[. . . ] BEDIENING De houder voor gekookte eieren is geschikt voor het koken van · Met de doseerbeker de juiste hoeveelheid water meten volgens de gewenste hardheid en het aantal te koken eieren (zie tabel verder). de beker tot het betreffende streepje met koud water vullen. Het beste resultaat bereikt u met gedistilleerd water. [. . . ] Gepocheerde eieren Zacht gekookte eieren Hard gekookte eieren Het kookbakje voor gepocheerde eieren is geschikt voor het pocheren van : · 1 à 3 eieren natuur Het is eveneens mogelijk om de bodemvormen met bacon, kruiden en kaas te voorzien. Het deksel en de houder voor gekookte eieren van de eikoker nemen. De maatbeker tot het streepje voor 1 à 3 gepocheerde eieren met koud water vullen. Het kookbakje met plantaardige olie of boter inwrijven om te vermijden dat de eieren aanbakken. Eerst de houder voor gekookte eieren op het onderstel plaatsen en daarop het kookbakje. Als het water volledig verdampt is, zijn de eieren klaar. Als de pocheertijd beëindigd is, hoort u een geluidssignaal. De eieren onmiddellijk uit de eikoker halen om te voorkomen dat ze te veel gepocheerd zijn. Gebruik een klein spateltje om de eieren uit het kookbakje te verwijderen. Om thermische schokken en gebarsten eieren te voorkomen, moeten de eieren altijd eerst op kamertemperatuur komen. Bij voorkeur zeer verse eieren gebruiken. De eieren nooit koken zonder de eihouder in het toestel te plaatsen. Het doorprikken van de schaal biedt twee voordelen : het voorkomt dat het ei tijdens het koken barst en verkort de kooktijd lichtjes. Niet vergeten het kookbakje lichtjes in te vetten met olie of boter om te voorkomen dat het eiwit aan de rand gaat kleven. Eieren zijn natuurlijke voedingsstoffen met een hoge voedingswaarde : - 7, 5 g proteïnen - 6 g vetten - 30 mg calcium - 1, 5 mg ijzer - vitamine A, B, D en E Wat moet men doen als: Antwoorden: Het toestel niet werkt ?Controleer of de stekker in het stopcontact zit De eieren niet koken ? Controleer of u het toestel met voldoende water volgens de gewenste hardheid heeft gevuld. De houder voor gekookte eieren en het kookbakje, de maatbeker en de twee kleine eihouders in het toestel plaatsen alvorens het op te bergen. [. . . ] Alleen geschikt voor huishoudelijk gebruik. Haal de stekker uit het stopcontact als u hem niet gebruikt. Het deksel, de houder voor het koken van eieren en het kookbakje mogen met de hand of in de vaatmachine (bovenste rek) afgewassen worden. [. . . ]
VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CUISINART CEC7E
JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.
Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CUISINART CEC7E zal dan beginnen.