Gebruiksaanwijzing CLATRONIC KA 3563

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CLATRONIC KA 3563. Wij hopen dat dit CLATRONIC KA 3563 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CLATRONIC KA 3563 te teleladen.


CLATRONIC KA 3563 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5851 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CLATRONIC KA 3563

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Geef ook de handleiding mee wanneer u de machine aan derden doorgeeft. Gebruik het apparaat uitsluitend privé en uitsluitend voor de voorgeschreven toepassing. Bescherm het tegen hitte, directe zonnestralen, vocht (in geen geval in vloeistoffen dompelen) en scherpe randen. [. . . ] Het is bestemd voor huishoudelijk gebruik en op dergelijke plaatsen zoals bijv. Het is niet bestemd voor gebruik op boerderijaccommodaties of Bed & Breakfast verblijven. OPMERKING: Er kunnen overblijfselen van de produktie of stof op het apparaat zijn achtergebleven. We raden u aan om het apparaat te reinigen volgens het hoofdstuk "Reiniging". Plaats het apparaat niet dicht bij en gas of elektrisch fornuis OPMERKING: Wees er zeker van dat het apparaat is uitgeschakeld. Zorg ervoor dat uw elektriciteit overeenkomt met de specificaties van het apparaat. Steek de stekker in een juist geïnstalleerd en geaard stopcontact. Gebruik Gebruik het apparaat eerst tweemaal met schoon water en zonder filter, alvorens het te gebruiken om koffie te zetten. Dit verwijdert stof dat zicht tijdens het transport verzameld kan hebben. Vul het waterreservoir met genoeg koud water voor het OPMERKING: U kunt de glazen kan gebruiken om het waterreservoir te vullen. Draai de deksel op de pot zodat de knop op de deksel in Deze sluit zich als de koffiepot wordt verwijderd. Dit voorkomt dat de koffie op de warmhoudplaat druppelt als er nog water in het filter is. Wanneer zich nog water in de tank bevindt, plaatst u de kan op tijd terug. De koffie is klaar Zodra geen koffie meer door de filter in de kan loopt, kunt u de kan verwijderen. Als u koffie uit de pot wilt schenken, druk dan op de knop op de deksel. OPMERKING: De filterhouder kan aan de greep uit de automaat worden verwijderd. WAARSCHUWING: Als u meteen een nieuwe pot koffie wilt zetten, dient u het apparaat eerst uit te schakelen. Laat het apparaat met het waterreservoir geopend afkoelen om te voorkomen dat er heet water opspat tijdens het opnieuw vullen met water. [. . . ] Daardoor helpt u de potentiële effecten te voorkomen die een verkeerde afvoer op het milieu en de menselijke gezondheid kunnen hebben. Op deze wijze levert u uw bijdrage aan het hergebruik, de recycling en andere verwerkingsvormen voor oude elektronische en elektrische apparaten. Voor informatie over verzamelpunten voor uw apparaten kunt u contact opnemen met uw gemeente of gemeenteadministratie. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CLATRONIC KA 3563

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CLATRONIC KA 3563 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag