Gebruiksaanwijzing CHAMBERLAIN TCTX2ED

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CHAMBERLAIN TCTX2ED. Wij hopen dat dit CHAMBERLAIN TCTX2ED handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CHAMBERLAIN TCTX2ED te teleladen.


CHAMBERLAIN TCTX2ED : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (242 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CHAMBERLAIN TCTX2ED

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Dan kunnen muurschakelaar TCTX2ED en TCRX3ED of TCRX2ED op elkaar worden geprogrammeerd. Zwarte knop aan de bovenkant van de TCRX3ED ongeveer 8 Sekonde drukken. [. . . ] Kinderen niet met de Bediening laten TCTX2ED als master-zender is voorzien. Drukt U nog eens in het gaatje naast Daarbij moeten zich die apparaten niet Lernen. De rolluiken kunnen nu stuk voor verder als 5 meter van elkaar af zijn. Resetten van een masterzender: Drukt U ongeveer 8 sekondes lang op de zwarte knop van het ontvangermoduul. Ter bevestiging, dat het interne geheugen van de masterzender nu helemaal leeg is, hoort U een lange toon. Bij de TCRX2ED worden de knopjes "omhoog" en "omlaag" samen ingedrukt tot dat U een toon hoort (ongeveer 8 sekondes). Restten van een centraal schakelaar: Drukt U aan de achterkant van de masterzender met een spits voorwerp (bijvoorbeeld een puntige spijker) ongeveer 8 sekondes lang in het gaatje naast Löschen. - zet nieuwe batterij in de draadloze muurschakelaar - Tijdens het aanleren mogen de apparaten nooit meer als 5 meter van elkaar weg zijn. Al naar gelang van het gebruik, heeft U om de drie jaar een nieuwe batterij nodig. Drukt U met een spits voorwerp de twee neusjes een beetje uit elkaar en open het dekseltje. [. . . ] Ze heeft ook geen uitwerking op de rechten van de koper tegenover de verkoper, die uit het koopverdrag voortvloeien. Daar, waar geen geldende nationale of EEC-Wetten gelden, is deze garantie het enige rechtelijke middel van de koper en nog de Chamberlain GmbH nog hun filialen of Handelaren zijn voor schade, of schade die daruit voortvloeit, voor uitdrukkelijke of stilzwijgende garanties in samenhang met dit produkt aansprakelijk. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CHAMBERLAIN TCTX2ED

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CHAMBERLAIN TCTX2ED zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag