Gebruiksaanwijzing CHAMBERLAIN TCTTX2E

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CHAMBERLAIN TCTTX2E. Wij hopen dat dit CHAMBERLAIN TCTTX2E handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CHAMBERLAIN TCTTX2E te teleladen.


CHAMBERLAIN TCTTX2E : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (338 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CHAMBERLAIN TCTTX2E

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Met van de Schakelklok TCTTX2E van Chamberlain kunnen Uw rolluiken komfortabel worden bediend. De eingebouwde tijdschakelaar bied U extra gemak: Programmeerd U een vaste, dagelijkse openings- en sluitingstijd voor Uw rolluiken of Uw markies of stelt U voor iedere weekdag een andere openings- en sluitingstijd in. [. . . ] Automatisch openen en sluiten van de rolluiken op verschillende tijden (afhankelijk van de weekdag) 8. U kunt ook voor iedere dag van de week en andere openings- of sluitingstijd ingeven. Geef een openingstijd in en bevestig de uren en minuten met de "naar boven"knop. Geef een sluitingstijd in en bevestig de uren en minuten opnieuw met de "naar boven"-knop. Kies nu na elkaar alle andere weekdagen uit en programmeer Kies Zurück en noch eens Zurück. Het rolluik zal nu iedere dag op de individeel geprogrammeerde tijd openen en sluiten. Als U bei uren inplaats van een getal een dubbele streep (--) ingeeft, wordt de openings-/ sluitingstijd uitgeschakeld. U kunt deze funktie gebruiken, om het rolluik ´s avonds automaties te laten sluiten, en ´s morgens van hand te openen en umgekeerd. Kunt U gemakkelijk tussen de twee automatikprogrammas heen- en weer schakelen. de instellingen van het voorheen uitgeschakelde programma blijven daarbij behouden. Dagprogramma = 7 verschillende dagen weekprogramma = een instelling voor iedere dag (dagelijks) 8. Ook daarbij blijven de geprogrammeerde tijden in het geheugen bestaan. Bediening op afstand van rolluiken, die met de draadloze muurschakelaar TCTX2E en het ontvangermoduul TCRX3E zijn voorzien. De TCTTX2E kan andere rolluiken op afstand besturen, als deze met een TCRX3E en een TCTX2E zijn uitgerust. [. . . ] Chamberlain GmbH behoudt zich het recht voor, te beslissen of de defekte onderdelen worden gerepareerd of door nieuwe of in de fabriek gereviseerde onderdelen vervangen worden. Deze garantie tast de rechten van de koper volgens de nationaal geldige Wetten niet aan. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CHAMBERLAIN TCTTX2E

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CHAMBERLAIN TCTTX2E zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag