Gebruiksaanwijzing CHAMBERLAIN 1EML DOOR HANDLE QUICK RELEASE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CHAMBERLAIN 1EML. Wij hopen dat dit CHAMBERLAIN 1EML handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CHAMBERLAIN 1EML te teleladen.


CHAMBERLAIN 1EML DOOR HANDLE QUICK RELEASE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (243 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CHAMBERLAIN 1EMLDOOR HANDLE QUICK RELEASE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Vooruitgezet deze rolluiken werden ook met zend-en ontvangstapparatuur van de Chamberlain-serie uitgerust. Het is bij uitstek geschikt voor huurwoningen en andere objekte, waar het verleggen van kabels onmogelijk is. Druk een paar sekonden lang gelijktijdig beide knoppen aan de 1EML, om in de menumode te komen. Bevestigt U vervolgens Uw keus steeds met de "Omhoog"-knop, dan eerst wordt de gewenste funktie uitgevoerd. [. . . ] Om in de menumode te komen, moet U alle twee knoppen een paar sekonden lang drukken. Vervolgens drukt U de "Omhoog"-knop, om Uw keus te bevestigen, of deze funktie te laten uitvoeren. Knop dag, maand en jaar uit en bevestig ze met de" naar boven"-knop. Kies met van de "omlaag"-knop uren en minuten en bevestig uw keus met de " naar boven"-knop. De 1EML kan Uw rolluiken morgens op een vaste tijd openen en ´s avonds op een vaste tijd weer sluiten. Geeft U een openingstijd in en bevestig de uren en minuten met de " naar boven"-knop. Geef een sluitingstijd in en bevestig de uren en minuten met de" naar boven"-knop. Het rolluik zal nu iedere dag op de programmeerde tijden openen en sluiten. In de programma mode "A1" wordt Uw rolluik dagelijks op een vaste tijd automatisch geopend en gesloten. Druk met een spitse punt de "Lernr" ­knop op de achterkant van de TCTX2E. (Als dit rolluik door meerdere TCTX2E bestuurd worden , dan drukt U de "lern"-knop van de TCTX2E masterzender. Afstandbesturing van rolluiken, die met het ontvangermoduul TCRX2E zijn uitgerust. De 1EML kan andere rolluiken op afstand besturen, als deze met de TCRX2E, TCTRX2E of de TCRX3E zijn uitgerust. Hierbij kunnen zowel de gegevens voor het automatische op tijd gestuurde openen-en sluiten overdragen worden, alsook de manuele stuurkommandos. Reset eerst het geheugen van de TCRX2E door de twee knoppen gelijktijdig ca. U kunt de aangeleerde verbindingen tussen de Druk met een spits voorwerp de "Lösch"-knop op de achterkant van de TCTX2E. - Tijdens het aanleren mogen de apparaten nooit verder als 5 meter van elkaar weg zijn. - Handys , Babyphones en andere Draadlozeapparaten kunnen de overdraging hinderen. [. . . ] - Handys , Babyphones en andere Draadlozeapparaten kunnen de overdraging hinderen. Garantie Chamberlain GmbH garandeerd de eerste koper van een programmeerbare tijd-schakelklok voor de duur van 24 maanden (2 jaren vanaf het datum van aankoop, dat dit produkt zonder materiaal-en /of fouten in de verwerking is. Kondities: De garantie beperkt zich uitsluitend tot de reparatie of de uitwisseling van defekte onderdelen en dekt niet de kosten of het transportrisiko van de defekte onderdelen of produkten. Deze garantie strekt zich niet uit tot schades, die geen defekte zijn, maar door verkeerd gebruik werden veroorzaakt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CHAMBERLAIN 1EML

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CHAMBERLAIN 1EML zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag