Gebruiksaanwijzing CHAMBERLAIN 1702EML OUTSIDE QUICK RELEASE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CHAMBERLAIN 1702EML. Wij hopen dat dit CHAMBERLAIN 1702EML handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CHAMBERLAIN 1702EML te teleladen.


CHAMBERLAIN 1702EML OUTSIDE QUICK RELEASE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (356 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CHAMBERLAIN 1702EMLOUTSIDE QUICK RELEASE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bekijk Afbeeldingen A, B, C en D als u het Model 1702EML Ontkoppelingsslot gaat installeren: Afbeelding C: Roldeur met gebogen rail Afbeelding D: Overhead en kanteldeur met verticale en horizontale geleiderail van "De Chamberlain arm" VOETNOOT: Bij een metalen deur moet het gatenpatroon, indien mogelijk, zo geplaatst worden dat alle boorgaten door de verstevigingspost aan de binnenkant van de deur gaan. [. . . ] Zo bedient u het ontkoppelingsslot: Steek de sleutel in het slot en draai naar rechts. De buitenslede wordt nu losgekoppeld van de binnenslede zodat de deur met de hand geopend kan worden. De twee gedeelten van de slede worden automatisch weer aan elkaar gekoppeld als de opener gestart wordt. Afbeelding A: Kanteldeur met alleen een horizontale geleiderail Afbeelding B: Kanteldeur zonder geleiderail Kijk waar het ontkoppelingsslot geplaatst moet worden aan de buitenkant van uw garagedeur (2). Plaats bij deuren A, B en C het slot (1) onder de deursteun van de opener (3). Plaats bij deuren van het type D het slot (1) op ongeveer 10cm rechts of links van de middellijn van de deur. [. . . ] Draai ze vanaf de binnenzijde van de deur vast met 1/4" ringetjes (5) en zeskantige moeren (6). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CHAMBERLAIN 1702EML

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CHAMBERLAIN 1702EML zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag