Gebruiksaanwijzing CANDY CIO 225 NE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

U heeft zojuist een CANDY CIO 225 NE koelkast gekocht. Er brandt een rood lampje op het bediennigspaneel dat aangeeft dat de filter moet worden vervangen. Het apparaat is nieuw. U wilt weten hoe u dit lampje kunt uitschakelen. De ijsmachine van uw koelkast werkt niet meer. Raadpleeg de instructies in de handleiding van de CANDY CIO 225 NE koelkast als het vriesggedeelte van uw apparaat niet meer voldoende koelt. Het licht in uw koelkast gaat niet meer aan wanneer u de deur van het apparaat opent.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CANDY CIO 225 NE. Wij hopen dat dit CANDY CIO 225 NE handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CANDY CIO 225 NE te teleladen.


Mode d'emploi CANDY CIO 225 NE

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   CANDY CIO 225 NE (4861 ko)
   CANDY CIO 225 NE (4861 ko)


VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CANDY CIO 225 NE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CANDY CIO 225 NE zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag