Gebruiksaanwijzing CANDY CI642C/E1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Op het bedieninngspaneel van uw kookplaat verschijnt aan de ene kant een 0, maar het is onmogelijk om de thermostaat, een belangrijk onderdeel van het apparaat, op de gewenste waarde in te stellen. Aan de andere kant is er geen enkele informatie zichtbaar. U kunt de controle over het display van uw kookapparatuur herstellen door de handleiding van uw CANDY CI642C/E1 te raadplegen. Bij het schoonmaken van de twee instelknoppen van uw kookplaat met in totaal vier branders, merkte u dat u deze knoppen niet meer kon aansluiten. De vrouwelijke aansluiting van deze elementen hecht niet meer aan de bevestgiingssteun. U heeft gemerkt dat het grootste brander op uw apparaat is uitgevallen en sindsdien kunt u deze niet meer gebruiken. De handleiding van uw CANDY CI642C/E1 zal u laten zien hoe u de zekering kunt vervangen die verantwoordelijk is voor de werking van de brander van uw apparaat die niet meer werkt.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CANDY CI642C/E1. Wij hopen dat dit CANDY CI642C/E1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CANDY CI642C/E1 te teleladen.


Mode d'emploi CANDY CI642C/E1

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   CANDY CI642C/E1 (94000 ko)
   CANDY CI642C/E1 (94000 ko)


VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CANDY CI642C/E1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CANDY CI642C/E1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag