Gebruiksaanwijzing CANDY CHW7X NL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Uw kookplaten tonen een foutmelding wanneer u probeert ze aan te zetten. De lampjes op uw apparaat knipperen af en toe en u weet niet hoe u ze kunt stoppen. Uw kookplaten zijn automatisch in de veiligheeidsmodus gegaan en u kunt ze niet ontgrendelen. De handleiding van uw CANDY CHW7X NL zal u uitleggen wat de verschillende waarschuwnigsberichten betekenen die uw kookplaat kan weergeven. U zult ook leren hoe u deze kunt ontgrendelen als deze geblokkeerd is. Sinds enige tijd verspreidt uw kookplaat een gasgeur in uw keuken na gebruik. Dit baart u zorgen. U zou uw kookplaat graag handmatig willen ontsteken, maar u weet niet waar de gasuitgang zich bevindt. Raadpleeg de handleiding van uw CANDY CHW7X NL om te weten te komen hoe u eventuele gaslekken met uw kookplaat kunt oplossen. U zult ook leren hoe u uw kookplaten handmatig kunt ontsteken.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CANDY CHW7X NL. Wij hopen dat dit CANDY CHW7X NL handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CANDY CHW7X NL te teleladen.


Mode d'emploi CANDY CHW7X NL

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   CANDY CHW7X NL (4216 ko)
   CANDY CHW7X NL (4216 ko)


VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CANDY CHW7X NL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CANDY CHW7X NL zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag