Gebruiksaanwijzing CANDY CDH 32/1X

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CANDY CDH 32/1X. Wij hopen dat dit CANDY CDH 32/1X handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CANDY CDH 32/1X te teleladen.


CANDY CDH 32/1X : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1696 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CANDY CDH 32/1X

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Wir danken Ihnen und be- le agradecemos mucho y le wij danken u en feliciteren ons Agradecemos, muito since- Wij verzoeken u daarom de eenvoudige instructies te lezen en te respecteren, dewelke het u toe zullen staan om al vanaf het eerste gebruik uitstekende Met dit moderne apparaat doen wij u onze welgemeende gelukwensen toekomen. [. . . ] Teneinde de tweede stroomkring in te schakelen draait men de knop tot het einde (11; men hoort een klik en de knop springt achterwaarts), daardoor blijft het voor het verdere regelen naar beneden van 11 tot 1 ingeschkeld. Dritten Schaltkreises erfolgt, nachdem tercer circuito se produce después de en derde circuit vindt plaats 11 y continuando con el primer hebben en door verder te gaan com o primeiro disparo para o segun- Zweite Schaltkreis eingeschaltet, bei dem arranque para el segundo circuito y met de eerste schakeling voor het do circuito e com mais um disparo Tweede circuit en nog één voor para o terceiro circuito. Auf Position 0 (Null) für das komplette al de las agujas del reloj hasta la posi- ling de knop tegen de klok in ponteiros do relógio até alcançar a Die angegebenen Anweisungen sind an den zugelassenen Installateur als Richtlinie für die Installation, Regelung und Instandhaltung, gemäß den geltenden Gesetzen und Normen, gerichtet. Las presentes instrucciones están dirigidas al instalador como guía para la instalación, regulación y mantenimiento según las leyes y las normas vigentes. De onderstaande instructies zijn bedoeld voor de gekwalificeerde installateur, die de installatie, regeling en het onderhoud uitvoert volgens de geldende wetten en normen. In een keukenblad zoals geillu- plano de trabalho como está Dicht de ruimte tussen het keuken- correspondente. [. . . ] - las características de la zich ervan dat: Sorción indicado en la pla- In het geval dat het apparaat niet esteja munido de cabo e/ou [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CANDY CDH 32/1X

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CANDY CDH 32/1X zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag