Gebruiksaanwijzing CANDY CCE119/1X

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Met behulp van de gebruikesrhandleiding van de CANDY CCE119/1X keukenaafzuigkap kunt u de referenties van de vetfilters voor uw keukenaafzuigkap identificeren. U wilt uw keukenaafzuigkap schoonmaken, maar u weet niet hoe u de kap moet verwijderen. Uw CANDY CCE119/1X keukenaafzuigkap start niet meer. Het probleem lijkt te komen van de schakelaar. De motor draait. Wanneer u de knop indrukt om de werking van de keukenaafzuigkap uit te schakelen, springt de algemene teller uit. U weet niet of het probleem afkomstig is van uw keukenaafzuigkap of van de elektrische installatie van uw huis.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CANDY CCE119/1X. Wij hopen dat dit CANDY CCE119/1X handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CANDY CCE119/1X te teleladen.


Mode d'emploi CANDY CCE119/1X

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   CANDY CCE119/1X (7439 ko)
   CANDY CCE119/1X (7439 ko)


VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CANDY CCE119/1X

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CANDY CCE119/1X zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag