Gebruiksaanwijzing CANDY CBT6130/3X

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

U kunt de twee filters van uw CANDY CBT6130/3X keukenaafzuigkap niet bereiken om ze te vervangen. De kapdeur gaat niet open. U wilt weten hoe u de rail kunt losklikken zonder het materiaal te beschadigen. U kunt geen handleiding op internet vinden die u de demontaegprocedure laat zien. De drukknop van uw CANDY CBT6130/3X keukenaafzuigkap werkt niet meer. De plastic lamellen zijn gebroken. U wilt weten of u de knop kunt vervangen. Raadpleeg de handleiding van uw keukenaafzuigkap als uw apparaat niet meer afzuigt en de motor niet kan worden gestart.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CANDY CBT6130/3X. Wij hopen dat dit CANDY CBT6130/3X handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CANDY CBT6130/3X te teleladen.


Mode d'emploi CANDY CBT6130/3X

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   CANDY CBT6130/3X (5665 ko)
   CANDY CBT6130/3X (5665 ko)


VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CANDY CBT6130/3X

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CANDY CBT6130/3X zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag