Gebruiksaanwijzing CAME ZF2

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CAME ZF2. Wij hopen dat dit CAME ZF2 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CAME ZF2 te teleladen.


CAME ZF2 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (338 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CAME ZF2

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] FRANÇAIS-NEDERLANDS-DEUTSCH ALGEMENE KENMERKEN NL Beschrijving Schakelbord geschikt voor automatisatiecomando op 230V met vermogen tot 320W voor scharnierende poorten. [. . . ] De varieerbare vooraf ingestelde tijd is in elk geval ondergeschikt aan de interventie van mogelijk aanwezige accessoires voor de veiligheid en wordt uitgesloten na een stopinterventie of bij gebrek aan elektrische energie. De poort beweegt zolang de knop ingedrukt blijft (sluit de functie radiocommando uit). Schakel de lijnspanning uit alvorens werkzaamheden binnenin de apparatuur uit te voeren. Voor gebruik: de zwarte draad loskoppelen en isoleren en de bruine draad in de klem CT stoppen. 6A 6 - Trimmer de réglage temps de fonctionnement 7 - Led de signalisation 8 - Branchement carte radiofréquence AF 9 - Boutons mémorisation du code radio 10 - Bornier de branchement NL 1 - Transformator 2 - Trimmer regeling van de vertraging 2° motor 3 - Trimmer regeling tijd van automatische dichtloop 4 - Lijnzekering 5A 5 - Zekering toebehoren 1. ) radio et/ou poussoir pour commande Drukknop en/of radiokontakt voor openen en sluiten Funkkontakt und/oder Taste Steuerung Connexion antenne Aansluiting antenne Antennenanschluß N. [. . . ] -Druk op de toets “PROG” op de printplaat (de signalisatieled knippert zie fig 1), door op de toets van de zender te drukken, verstuurt men de code, de led blijft branden om aan te duiden dat de programmatie gelukt is. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CAME ZF2

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CAME ZF2 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag