Gebruiksaanwijzing CAME ZC4

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CAME ZC4. Wij hopen dat dit CAME ZC4 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CAME ZC4 te teleladen.


CAME ZC4 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (241 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CAME ZC4

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] CENTRALINA 03/2000 CAME AUTOMATISATIE © 319S34 ALGEMENE KERMERKEN OMSCHRIJVING De printplaat ZC4 dient voor het bedienen van automatisatie van grote industriele poorten (schuifpoorten, vouw- en sektionale poorten) van het type C en F3000 op 230V monofasig en met een max. [. . . ] Functionneren van de tijdens de sluitingsfase van de poort poort door op de drukknop te blijven -Totale stop (1-2), stoppen van de poort en drukken (schakelt de afstandsbediening uitschakelen van de eventuele cyclus van uit) de automatische dichtloop; om de beweging terug te activeren moet men een REGELING puls geven op de drukknop of afstands- Trimmer T. OPGELET : alvorens iets te veranderen op de printplaat, eerst de stroom uitschakelen. ) heropenen tijdens de slutingsfase (vb aansluiting fotocel) - (bij niet gebruik overbruggen) Contact (N. ) fin de course fermeture Aansluiting antenne Connexion antenne -5- PROGRAMMIATIE VAN AFSTANDSBEDIENING PROGRAMMATION DE LA COMMANDE RADIO OM DE AFSTANDSBEDIENING TE GEBRUIKEN MOET MEN VOLGENDE STAPPEN UITVOEREN A) Stroom van de bedieningskast afzetten B) Wanneer men de frequentieprint AF43S gebruikt, moet men de jumper plaatsen naar gelang het type van zender (zie fig. [. . . ] F 1 OFF REGOLAZIONE TRIMMERS TRIMMERS ADJUSTMENT RÉGLAGE TRIMMERS EINTELLUNG TRIMMERS REGULACIÓN TRIMMERS KRACHTREGELING MOTOR / LIMITEUR DE COUPLE MOTEUR L2T 1234 L1T F NL Om de kracht van de motoren te veranderen, moet men de connectoren verplaatsen in één van de volgende posities 1 = min. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CAME ZC4

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CAME ZC4 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag