Gebruiksaanwijzing CAME S9000

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CAME S9000. Wij hopen dat dit CAME S9000 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CAME S9000 te teleladen.


CAME S9000 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (119 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CAME S9000

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] CÓMO PROGRAMAR UNA COMBINACIÓN NL OPMERKING voor alle beschreven handelingen: moet er binnen de 10 seconden op de toetsen gedrukt worden, anders zal het klavier zich in wacht zetten (wordt aangegeven met een dubbel biepsignaal) en moet men herbeginnen. CÓMO CAMBIAR LA CONTRASEÑA A Typ het paswoord in (555 is standaard-instelling) b Duw op E c Duw op 2 d Geef een combinatie in van 2 tot 8 cijfers* e Duw op E f Duw op 1, 2, 3 of 4 (om één van de geheugens te selecteren) g Met de zender dichter en komen en de positie overnemen zoals getoond op de figuur** (onder het bevestigingsgat) duw op de toets die het gewenste apparaat bedient Controleer de werking door de combinatie in te typen vermeld in punt D en druk dan op E. * Om de combinatie te herbeginnen of te wijzigen is het aan te raden de verwijzing tussen de nummer van de combinatie en de functie die deze uitvoert te noteren in onderstaande tabel. ** Het is noodzakelijk (en voor de programmering onontbeerlijk) dat de zender reeds in de ontvanger werd opgeslagen. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CAME S9000

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CAME S9000 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag