Gebruiksaanwijzing CAME S0004

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CAME S0004. Wij hopen dat dit CAME S0004 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CAME S0004 te teleladen.


CAME S0004 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (263 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CAME S0004

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] NEDERLANDS INSTALLATIE Installeer de stuurprint, die gemonteerd is in een buitenbehuizing van ABS, Op de gekozen plaats. [. . . ] 4) Herhaal deze procedure voor de uitgangen OUT 2, OUT 3 en OUT 4 door gebruik te maken van een verschillende code voor elke uitgang en memoriseer deze door op de bijhorende knop te drukken(CH2, CH3 of CH4). NEDERLANDS WERKING -Vorm uw code wanneer bij het ingeven van de kode 5 maal de verkeerde kode wordt ingegeven zal het systeem ongeveer 1 minuut niet werken. :Bij het gebruik van de “dode man”-functie druk dan op de E-toets zolang men wenst. : Bij de 4- kanaalskaart zijn deze functies enkel geldig voor uitgang OUT 4. 1) -Programmeer de code in de zender ( zie de zender instructies) -Hou de RX-prog. Bij het branden van de rode LED moet men een signaal van de zender doorsturen. [. . . ] NEDERLANDS AANSLUITINGEN VAN MEERDERE KLAVIEREN Het is mogelijk om maximaal 5 klavieren parrallel aan te sluiten. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CAME S0004

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CAME S0004 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag