Gebruiksaanwijzing CAME S0001

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CAME S0001. Wij hopen dat dit CAME S0001 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CAME S0001 te teleladen.


CAME S0001 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (184 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CAME S0001

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] 1) Men moet zorgen dat er niet meer dan 10 seconden zijn tussen twee cijfers (wanneer deze tijd overschreden wordt moet de programmatie herbegonnen worden). NEDERLANDS WERKING -Worm de code (Wanneer bij het ingeven van de kode 5 maal de verkeerde kode wordt ingegeven zal het systeem ongeveer 1 minuut niet werken). :Bij het gebruik van de “dode man” functie druk dan op de E-toets zolang men wenst. NEDERLANDS AANSLUITING VOOR MEERDERE KLAVIEREN Tot maximum vijf klavieren kunnen in parrallel aangesloten worden op de decoder S0001 DEUTSCH ANSCHLUß MEHRER CODETASTER Es können bis zu 5 Codeschlösser parallelgeschaltet werden. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CAME S0001

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CAME S0001 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag