Gebruiksaanwijzing CAME RBI2

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CAME RBI2. Wij hopen dat dit CAME RBI2 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CAME RBI2 te teleladen.


CAME RBI2 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (267 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CAME RBI2

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] NEDERLANDS Technische kenmerken Eén- of tweekanaalsontvanger die ingeplugd wordt in de stuurprint of stuurkast. [. . . ] Steek de ontvanger met de verbinding (5) in de voorziene aansluiting op de printplaat. Plantear el código en el dip-switch C y el canal en D (P1=CH1 y P2=CH2, planteamiento por defecto) Stel de code in via de dipswitches C en het gewenste kanaal via dipswitches D (P1=CH1 en P2=CH2, originele instelling) P1 1 2 3 4 1 2 3 4 1 2 3 4 1 2 3 4 C CH1 CH2 CH3 CH4 P2 1 2 3 4 1 2 3 4 1 2 3 4 1 2 3 4 CH1 CH2 CH3 CH4 P1 P3 P2 P4 1 2 T434M - T314M impostare solo il P1=CH1 codice P2=CH2 set code only P3=CH3 ne saisir que le code P4=CH4 Stellen Sie nur den Code ein. Na de tiende puls hoort u een biepsignaal als teken dat de programmering gelukt is. B Voor de eerste codering moet de Jumper op de kanalen 1 en 2 blijven staan (zie fig. [. . . ] 3 e 4) NOTA: Om de code te wijzigen, herhaalt u gewoon C en D van de werkwijze hierboven vermeld ASSISTENZA TECNICA NUMERO VERDE 800 295830 WEB www. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CAME RBI2

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CAME RBI2 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag