Gebruiksaanwijzing CAME G2080I

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing CAME G2080I. Wij hopen dat dit CAME G2080I handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing CAME G2080I te teleladen.


CAME G2080I : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4938 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding CAME G2080I

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] BESCHRLIVING Gemotoriseerde slagboom voor industrieel, openbaar en woonwijkgebruik, met een doorgang tot 7, 6m. En is daarnaast voorzien van de volgende constructieve kenmerken: - Beschermingsklasse IP54; -Bescherming tegen verwonding van vingers; - Veiligheidscontact bij opening van het inspectiedeurtje; - Eindmicroschakelaars voor vertraging; -Voorbereid voor plaatsing van sleutelkeuzeschakelaar (SET K). [. . . ] R – ABS bakje met transformator voor de elektrische commandokaart ZL38, deze is geplaatst in de bovenste zone en gescheiden van de bewegende mechanische delen voor het vergemakkelijken van ieder soort ingreep. Gebruik en kabel die niet kleiner is dan de doorsnede van de voedingskabel. 1) - GEREEDMAKING VAN DE BASIS : - Zorg voor een cementoppervlak met geschikte afmetingen voor de eenheid, met daarin de bevestigingsstructuren en de bevestigingsbase waarmee de kast uitgerust is verankerd. De bevestigingsbasis zou perfect waterpas, schoon en met de schroefdraad van de schroeven geheel aan het oppervlak moeten zijn. Hieruit zou een gegolfde buis Ø 60 mm moeten steken voor de elektriciteitskabels . 14 0 24 0 2 1 3 46 0 2) -HET PLAATSEN VAN DE GROEP: Het is aan te raden om de kast te plaatsen met het inspectiedeurtje naar de interne kant van het gebied gericht. Open het deurtje met de daarvoor bestemde sleutel en verwijder de bovenste koepel. Nu gaat men verder met de montage van de slagboom: 1) Plaats de middelste plaat en de afdekking van de slagboombevestiging op de verankeringsplaat draai 1 schroef UNI 5931 M8x20 (3) erin, om de montage van de slagboom te vergemakkelijken. G06802, voor slagbomen langer dan 5m) en bevestig de slagboom bevestigingsdrager met behulp van de bijgeleverde schroeven. Draai de bescherming tegen verwonding van de vingers op de slagboombevestiging vast met de bijgeleverde schroeven. [. . . ] Draai de deksel van het bakje los (1), bevestig de kaart met de bijgeleverde schroeven en sluit de klemmenborden van de motor, de eindschakelaar en de transformator aan. Zorg voor de voeding van de automatisatie en ga verder met de testfase (Waarschuwing! [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING CAME G2080I

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding CAME G2080I zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag