Gebruiksaanwijzing BOSCH TDS4040

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BOSCH TDS4040. Wij hopen dat dit BOSCH TDS4040 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BOSCH TDS4040 te teleladen.


BOSCH TDS4040 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (11631 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BOSCH TDS4040

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Deze richtlijn geeft het kader aan voor de in de EU geldige terugneming en verwerking van afgedankte apparaten. [. . . ] Bij de activering zijn er drie pieptonen hoorbaar en de “Calc’nClean” indicatorlamp (1) zal knipperen, wat erop wijst dat het proces moet worden uitgevoerd. 42 BOSCH * Afhankelijk van het model U kunt enige tijd doorgaan met strijken. Als deze tijd eenmaal is verstreken, zult u alleen droog kunnen strijken (zonder stoom). Algemene veiligheidswaarschuwingen: • Verwijder het ijzer niet van de opvangbak tot het proces is voltooid. Er komt nu kokend water en stoom uit de strijkzool, waardoor eventuele kalkresten en aanslag worden verwijderd. € De opvangbak mag alleen worden gebruikt om het ontkalkingsproces uit te voeren. [. . . ] Pentru a începe din nou să călcaţi cu aburi, efectuaţi acest proces de decalciiere: 1 Umpleţi cu apă rezervorul (7). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BOSCH TDS4040

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BOSCH TDS4040 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag