JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN! Welk reserveonderdeel zoekt u?
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BOSCH PIE375C14E. Wij hopen dat dit BOSCH PIE375C14E handleiding nut zal zijn voor jou.
JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BOSCH PIE375C14E te teleladen.
Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.
[. . . ] Zur sicheren Handhabung des Geräts sollten Erwachsene und Kinder, die wegen H körperlichen, sensorischen oder psychischen Behinderungen H mangelnder Erfahrung oder Unwissen nicht zur Bedienung dieses Geräts geeignet sind, niemals ohne die Aufsicht eines verantwortlichen Erwachsenen am Gerät hantieren. Die Speisen werden sanft und gleichmäßig erhitzt und garen durch das heiße Wasser und nicht direkt über die Hitze der Kochstelle. Die Induktionskochstelle unterbricht die Energieübertragung, sobald das Kochgefäß heruntergenommen wird, und ohne dass die Kochstelle vorher ausgeschaltet wurde. Prüfen des Kochgeschirrs mit einem Magneten
Ungeeignetes Kochgeschirr
11
Kein Kochgeschirr oder unpassende Größe
Die Kochstellenposition in der Kochstellenanzeige fängt an zu blinken, wenn kein Kochgeschirr auf die Kochstelle gesetzt wird, das Kochgeschirr aus ungeeignetem Material besteht oder nicht die passende Größe hat. [. . . ] H Zet de pan altijd midden op de kookzone en doe altijd het bijbehorende deksel op de pan. Bij het koken zonder deksel op de pan is het energieverbruik vier keer zo hoog. Op die manier bespaart u energie en blijven bovendien vitamines en mineralen van de groente behouden. 32
H Bij de bereiding van stoofgerechten of vloeibaar voedsel zoals soep, sauzen of dranken, kunnen deze ongemerkt te snel verhitten en overkoken. Daarom wordt aanbevolen deze gerechten langzaam te verwarmen. Kies hiertoe een geschikt vermogensniveau en roer voor en tijdens de verhitting in het voedsel. Inductiekoken
Voordelen van het koken door middel van inductie
Koken op inductie betekent een radicale ommekeer in de traditionele manier om te verwarmen. de warmte wordt rechtstreeks in de pan gegenereerd. De voordelen daarvan zijn: H Snel koken en bakken; door rechtstreekse verwarming van de pan. H Lager energieverbruik H Eenvoudig in gebruik en om schoon te maken; gemorste etenwaren koeken minder snel aan op de plaat. H Controle op de bereiding en veiligheid; de plaat levert en stopt onmiddellijk met het leveren van energie zodra dat op het bedieningspaneel wordt aangegeven. De kookzone op inductie stopt met het leveren van warmte zodra de pan wordt weggenomen, ook als de zone niet voor die tijd wordt uitgeschakeld. 33
Geschikte pannen
Ferromagnetische pannen Alleen ferromagnetische pannen zijn geschikt voor inductiekoken. Zij kunnen gemaakt zijn van : H geëmailleerd staal H gietijzer H speciale pannen voor inductie van roestvrij staal. Speciale pannen voor inductie Er bestaat nog een ander soort speciale pannen voor inductie, waarvan de bodem niet helemaal ferromagnetisch is. Kijk, om te weten of de pannen geschikt zijn, of ze door een magneet worden aangetrokken. Als de pannen geschikt zijn voor inductiekoken wordt dat meestal door de fabrikant aangegeven. Gebruik nooit pannen die gemaakt zijn van: H normaal edelstaal H glas H aardewerk H koper H aluminium Kenmerken van de bodem van de pan De kenmerken van de bodem van de pan kunnen van invloed zijn op de homogeniteit van het kookresultaat. Pannen die gemaakt zijn van materialen die warmte verspreiden, zoals "sandwich"-pannen van roestvrij staal, verspreiden de warmte gelijkmatig, waardoor tijd en energie worden gespaard. Controleer de pannen met een magneet
Ongeschikte pannen
34
Geen pan of ongeschikte afmeting
Als er geen pan op de geselecteerde zone wordt gezet of als de pan niet gemaakt is van geschikt materiaal of niet de geschikte afmeting heeft, gaat de kookstand die op de indicator te zien is knipperen. Door een geschikte pan op de zone te zetten, houdt het knipperen op. Als er langer dan 90 seconden wordt gewacht, wordt de kookzone automatisch uitgeschakeld. [. . . ] Als de indicatie voortduurt, neem dan contact op met de technische dienst. EÖ + Storing in het nummer/ elektronische systeem p +nummer/ +nummer/ F0 Er is een interne fout in de werking opgetreden. F2
Het elektronische systeem is oververhit geraakt en heeft de overeenkomstige kookzone uitgeschakeld. Het elektronische systeem is oververhit geraakt en heeft alle kookzones uitgeschakeld. [. . . ]
VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BOSCH PIE375C14E
JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.
Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BOSCH PIE375C14E zal dan beginnen.