Gebruiksaanwijzing BOSCH GSN36AIEP-B

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

U merkt dat het alarmlampje constant brandt, zonder reden. Het bedieninngspaneel van uw BOSCH GSN36AIEP-B vriezer functioneert niet goed: u kunt de temperatuur niet instellen, enz. Wanneer uw vriezer wordt ingeschakeld, draait de compressor enkele seconden en stopt dan. Uw vriezer ontdooit automatisch en de temperatuur daalt niet meer tot onder nul. De temperatuur is daardoor gedaald tot -10 en stijgt bijna niet meer. De gebruikasanwijzing zal u uitleggen welke instellingen u moet aanpassen om de temperatuur te stabiliseren en welke modus u moet kiezen afhankelijk van de te bevriezen voedingsmiddelen. Het driehoekige oranje/rode lampje knippert, wat aangeeft dat een van de onderdelen van het huishoudelijke apparaat defect is, en u weet niet waarom. U weet niet waar de lamp van uw BOSCH GSN36AIEP-B vriezer zich bevindt en u moet deze vervangen. De handleiding zal u alle nodige instructies geven voor het vervangen van de benodigde onderdelen.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BOSCH GSN36AIEP-B. Wij hopen dat dit BOSCH GSN36AIEP-B handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BOSCH GSN36AIEP-B te teleladen.


Mode d'emploi BOSCH GSN36AIEP-B

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BOSCH GSN36AIEP-B

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BOSCH GSN36AIEP-B zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag