Gebruiksaanwijzing BOSCH BSS8224---B

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Uw stofzak past niet op de slang van uw stofzuiger. U wilt het filter van uw stofzuiger vervangen, maar u kunt niet vinden hoe u er toegang toe krijgt. Het stof komt niet in uw zak terecht, maar verspreidt zich in uw stofzuiger. Raadpleeg de handlleiding van uw BOSCH BSS8224---B om te weten hoe u uw stofzuiger kunt onderhouden en uw filters kunt vervangen. U zult ook leren hoe u de juiste stofzak kunt kopen die compatibel is met uw stofzuiger. U kunt uw stofzuiger niet starten, er brandt geen enkel lampje meer. Na enkele seconden blokkeert de borstel van uw stofzuiger en kunt u deze niet meer over de vloer laten glijden. De stekker van uw stofzuiger is volledig in het apparaat geschoven en u kunt deze niet meer uittrekken. De gebruikasanwijzing van uw BOSCH BSS8224---B zal u uitleggen wat u moet doen als uw stofzuiger bij het opstarten blokkeert of als de borstel niet meer draait. U zult ook leren hoe u uw elektrische stekker kunt deblokkeren die vastzit in het apparaat.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BOSCH BSS8224---B. Wij hopen dat dit BOSCH BSS8224---B handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BOSCH BSS8224---B te teleladen.


BOSCH BSS8224---B : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1164 Ko)


VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BOSCH BSS8224---B

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BOSCH BSS8224---B zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag