Gebruiksaanwijzing BOSCH BFL423MB0

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BOSCH BFL423MB0. Wij hopen dat dit BOSCH BFL423MB0 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BOSCH BFL423MB0 te teleladen.


Mode d'emploi BOSCH BFL423MB0
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BOSCH BFL423MB0

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bewahren Sie die Anleitung sowie die Pro- Berührt Metall die Garraumwand entstehen Funken, die das Gerät beschädigen oder das innere Türglas zerstören können. Mit dem Drehwähler ändern Sie die Einstellwerte, die das Display zeigt. Hinweis: Bevor Sie Geschirr für die Mikrowelle verwenden, beachten Sie die Herstellerangaben. Berührt Metall die Garraumwand entstehen Funken, die das Gerät beschädigen oder das innere Türglas zerstören können. [. . . ] U kunt het opgeslagen programma eenvoudig starten. Plaats uw gerecht in het apparaat en sluit de deur van het apparaat. Druk op of open de deur van het apparaat. Sluit om het bedrijf te hervatten de deur van het ap- Twee keer op drukken of de deur openen en een keer indrukken. Kunt u het exacte gewicht niet invoeren, rond het Dan naar boven of beneden af. Als tijdens het programma een signaal klinkt, de Druk op of open de deur van het apparaat. Sluit om het bedrijf te hervatten de deur van het ap- Twee keer op drukken of de deur openen en een keer indrukken. Met de 4 ontdooiprogramma's kunt u vlees, gevogelte en brood ontdooien. Gebruik producten die plat en per portie bij -18 °C bewaren. Het gewicht hebt u nodig om het programma in te stellen. Leg de levensmiddelen op een platte vorm die geschikt is voor de magnetron bijv. een schaal of bord van glas of porselein. De vloeistof tijdens het keren verwijderen en in geen geval verder gebruiken of met andere levensmiddelen in aanraking laten komen. Platte stukken en gehakt vóór de rusttijd uit elkaar halen. Laat het ontdooide product nog 10 tot 30 minuten rusten voor een gelijkmatige temperatuurverdeling. Grote stukken vlees hebben een langere rusttijd nodig dan kleine. Levensmiddelen verder verwerken, ook als dikke vleesstukken in de kern nog bevroren zijn. Met de 3 bereidingsprogramma's kunt u rijst, aardappels of groente garen. Voor rijst een grote, hoge vorm gebruiken. Per 100 g aardappels een el water en wat zou toevoegen. Het gewicht hebt u nodig om het programma in te stellen. De levensmiddelen op een vorm leggen die geschikt is voor de magnetron en met een deksel afsluiten. [. . . ] Het apparaat niet inbouwen achter een decor- of meubeldeur. Voer uitsnijdingswerkzaamheden aan het meubel uit voordat het apparaat wordt geplaatst. Deze kunnen invloed hebben op de werking van elektrische componenten. Apparaten zonder stekker mogen alleen door geschoold personeel worden aangesloten. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BOSCH BFL423MB0

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BOSCH BFL423MB0 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag