Gebruiksaanwijzing BLUMAX 90W UNIVERSAL NOTEBOOK ADAPTER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLUMAX 90W UNIVERSAL NOTEBOOK ADAPTER. Wij hopen dat dit BLUMAX 90W UNIVERSAL NOTEBOOK ADAPTER handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLUMAX 90W UNIVERSAL NOTEBOOK ADAPTER te teleladen.


BLUMAX 90W UNIVERSAL NOTEBOOK ADAPTER : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (807 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLUMAX 90W UNIVERSAL NOTEBOOK ADAPTER

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Leest u voordat u dit apparaat voor de eerste keer gebruikt, eerst grondig deze gebruiksaanwijzing en gebruik dit apparaat in een veilige omgeving. [. . . ] Opmerking: De 90W universele notebook-netvoedingen kan worden gebruikt met andere producten die een USB aansluiting hebben. Laat de 90W universele notebook-netvoedingen niet vallen en schud het niet. Reinig de 90W universele notebook-netvoedingen met een zachte doek wanneer dat nodig is. De 90W universele notebook-netvoedingen heeft de fabriek in veiligheidstechnisch perfecte staat verlaten. Mocht u toch nog klachten hebben, stuurt u dan alstublieft de adapter naar uw verkoper. Wanneer de AC power adapter niet in gebruik is, trekt u dan de plug eruit. [. . . ] â· Kies het juiste uitgaande voltage en de juiste plug in overeenstemming met de eigenschappen van de op te laden laptop. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLUMAX 90W UNIVERSAL NOTEBOOK ADAPTER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLUMAX 90W UNIVERSAL NOTEBOOK ADAPTER zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag