Gebruiksaanwijzing BLUMAX 22001

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLUMAX 22001. Wij hopen dat dit BLUMAX 22001 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLUMAX 22001 te teleladen.


Mode d'emploi BLUMAX 22001
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLUMAX 22001

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Leest u voordat u dit apparaat voor de eerste keer gebruikt, eerst grondig deze gebruiksaanwijzing en gebruik dit apparaat in een veilige omgeving. [. . . ] Het LED lampje wordt dan rood (zie afbeelding 3). Opmerking: De 90W universele notebook-netvoedingen kan worden gebruikt met andere producten die een USB aansluiting hebben. Laat de 90W universele notebook-netvoedingen niet vallen en schud het niet. Reinig de 90W universele notebook-netvoedingen met een zachte doek wanneer dat nodig is. De 90W universele notebook-netvoedingen heeft de fabriek in veiligheidstechnisch perfecte staat verlaten. Mocht u toch nog klachten hebben, stuurt u dan alstublieft de adapter naar uw verkoper. Probeer de adapter niet zelf te repareren!Wanneer de AC power adapter niet in gebruik is, trekt u dan de plug eruit. [. . . ] â· Kies het juiste uitgaande voltage en de juiste plug in overeenstemming met de eigenschappen van de op te laden laptop. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLUMAX 22001

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLUMAX 22001 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag