Gebruiksaanwijzing BIFINETT KH 1610 FOOD WARMER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BIFINETT KH 1610 FOOD WARMER. Wij hopen dat dit BIFINETT KH 1610 FOOD WARMER handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BIFINETT KH 1610 FOOD WARMER te teleladen.


BIFINETT KH 1610 FOOD WARMER : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (310 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BIFINETT KH 1610 FOOD WARMER (321 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BIFINETT KH 1610 FOOD WARMER

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bewaar deze handleiding voor toekomstige vragen ­ en geef deze mee wanneer u het apparaat overdoet aan iemand anders!Gebruik in overeenstemming met gebruiksdoel Bestemd voor het warm houden van levensmiddelen voor privé huishoudelijk gebruik en alleen voor gebruik in droge ruimtes. [. . . ] Leg het zo neer dat het niet beklemd raakt of anderszins beschadigd kan worden. Alleen uitschakelen is niet genoeg, omdat het apparaat onder spanning blijft staan zolang de stekker in het stopcontact zit. Bescherm de warmhoudplaat tegen beschadigingen: het apparaat mag niet verder worden gebruikt, als de warmhoudplaat beschadigd is. Trek in dat geval onmiddellijk de stekker uit het stopcontact en laat het apparaat eerst repareren. Zodra het apparaat de hoogste temperatuur heeft bereikt, gaat het indicatielampje "Gebruiksklaar" 7 branden. Haal de stekker uit het stopcontact en daarna de stekker uit de stekkeraansluiting 3 op het apparaat. Het apparaat werkt nu onafhankelijk van het stroomnet en houdt de warmte ongeveer een uur lang vast. Pak het rechaud alleen vast aan de handgrepen 4 die hiervoor zijn voorzien. U kunt het rechaud ook na het opwarmen op het stroomnet aangesloten laten. Dan kan het voorkomen dat het indicatielampje "Gebruiksklaar" 7 tijdens het bedrijf kort uitgaat en daarna weer gaat branden. Dat betekent, dat de temperatuur even te laag was en het apparaat weer opgewarmd werd. Bij het eerste gebruik kan er sprake zijn van een lichte geur (ook van wat rookontwikkeling). Vóór iedere reiniging de stekker uit het stopcontact halen! Steek de stekker van het netsnoer 2 eerst in de stekkeraansluiting 3 en verbind het netsnoer 2 dan met een stopcontact. [. . . ] Bij verkeerd gebruik en ondeskundige behandeling, bij gebruik van geweld en bij reparaties die niet door ons geautoriseerd servicefiliaal zijn uitgevoerd, vervalt de garantie. Zet geen zware voorwerpen op de warmhoudplaat 1, ook niet tijdens het opbergen, om beschadigingen te voorkomen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BIFINETT KH 1610 FOOD WARMER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BIFINETT KH 1610 FOOD WARMER zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag