Gebruiksaanwijzing BESTRON DCJ910

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BESTRON DCJ910. Wij hopen dat dit BESTRON DCJ910 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BESTRON DCJ910 te teleladen.


Mode d'emploi BESTRON DCJ910
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BESTRON DCJ910

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Laat het snoer niet over de rand van het aanrecht, werkblad of een tafel hangen. Zorg ervoor dat uw handen droog zijn wanneer u het apparaat, het snoer of de stekker aanraakt. Dompel uw apparaat nooit onder in water of een ander vloeistof. Het apparaat moet zijn warmte kwijt kunnen om brandgevaar te voorkomen. [. . . ] : Gedurende het stoomproces druppelen sappen uit het voedsel in de bovenste schalen in de onderste schalen voordat ze in de jusschaal opgevangen worden. Plaats dus geen gerechten met een scherpe smaak boven gerechten die niet zo scherp smaken. Plaats ook geen vette gerechten boven groenten. Steek de stekker in het stopcontact en draai de timer naar de gewenste stoomtijd. Het controlelampje gaat branden en zal pas uitgaan wanneer de ingestelde tijd verstreken is. Wanneer de tijdschakelaar op 0 staat, schakelt het apparaat zichzelf uit. Wilt u langer dan 40 minuten stomen, stel dan de tijdschakelaar in op 20 minuten, zodat u door het apparaat gealarmeerd wordt wanneer u het waterreservoir moet aanvullen. Daarna kunt u dit herhalen totdat u voldoende gestoomd heeft. Wilt u een groot gerecht zoals bijvoorbeeld een hele kip stomen, plaats de kip dan in een schaal en haal vervolgens de bodem uit de schaal erboven voordat u die erbovenop plaatst. Het apparaat heeft een ingebouwde thermostaat die het apparaat uitschakelt wanneer het waterreservoir leeg is. Draai na het droogkoken de tijdschakelaar naar 0, wacht een paar minuten en vul dan het waterreservoir aan met kokend water. Draai daarna de tijdschakelaar naar de gewenste resttijd. Hou rekening met de tijd dat het voedsel reeds gestoomd is. De ingebouwde bel alarmeert u wanneer de tijdschakelaar weer op 0 staat. Ga niet boven het apparaat hangen want er kan nog stoom ontsnappen waaraan u zich kunt branden. Draai de deksel van u af om zodoende geen stoom in uw gezicht te krijgen. Plaats de schalen bij voorkeur op een hittebestendige ondergrond om beschadigingen en brandplekken te voorkomen. Deze schaal is niet alleen heet, maar jusspetters kunnen onwisbare vlekken veroorzaken in kleding e. Het resterende water dient u eerst te laten afkoelen. Om beschadigingen aan de tijdschakelaar en de interne elektronica te voorkomen, dient u het via de handgrepen uit te gieten. De stoomtijd De stoomtijden die in de tabel staan aangegeven, gelden voor één laag voedsel in één schaal. Wanneer u van meerdere schalen gebruik maakt, dient u deze tijden te verlengen omdat de stoom dan meer voedsel moet bereiken. [. . . ] Een onzorgvuldige transportwijze zonder geschikte verpakking respectievelijk bescherming. Op deze garantiebepalingen zal geen aanspraak gemaakt kunnen worden als: a. Verliezen die zich tijdens het transport voordoen; b. De garantie geeft geen enkel recht op vergoeding van eventuele schade, buiten de vervanging respectievelijk reparatie van de defecte onderdelen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BESTRON DCJ910

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BESTRON DCJ910 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag