Gebruiksaanwijzing BESTRON DCJ910

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BESTRON DCJ910. Wij hopen dat dit BESTRON DCJ910 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BESTRON DCJ910 te teleladen.


BESTRON DCJ910 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (268 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BESTRON DCJ910

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Gebruik alleen een verlengsnoer dat in goede staat is en dat geschikt is voor de hoeveelheid stroom (Ampère) die het apparaat nodig heeft om volledig te kunnen functioneren. Door het veelvuldig oprollen of langdurig opgerold zijn van het snoer, kan een draadbreuk ontstaan. Wanneer het snoer of het apparaat beschadigd of defect is of er treden storingen op, dan dient u onmiddellijk het gebruik ervan te staken en een erkende en vakkundige servicedienst in te schakelen. [. . . ] Wilt u langer dan 40 minuten stomen, stel dan de tijdschakelaar in op 20 minuten, zodat u door het apparaat gealarmeerd wordt wanneer u het waterreservoir moet aanvullen. Wilt u een groot gerecht zoals bijvoorbeeld een hele kip stomen, plaats de kip dan in een schaal en haal vervolgens de bodem uit de schaal erboven voordat u die erbovenop plaatst. Het apparaat heeft een ingebouwde thermostaat die het apparaat uitschakelt wanneer het waterreservoir leeg is. Draai na het droogkoken de tijdschakelaar naar 0, wacht een paar minuten en vul dan het waterreservoir aan met kokend water. De ingebouwde bel alarmeert u wanneer de tijdschakelaar weer op 0 staat. Ga niet boven het apparaat hangen want er kan nog stoom ontsnappen waaraan u zich kunt branden. Draai de deksel van u af om zodoende geen stoom in uw gezicht te krijgen. Plaats de schalen bij voorkeur op een hittebestendige ondergrond om beschadigingen en brandplekken te voorkomen. Deze schaal is niet alleen heet, maar jusspetters kunnen onwisbare vlekken veroorzaken in kleding e. Om beschadigingen aan de tijdschakelaar en de interne elektronica te voorkomen, dient u het via de handgrepen uit te gieten. De stoomtijd De stoomtijden die in de tabel staan aangegeven, gelden voor één laag voedsel in één schaal. Wanneer u van meerdere schalen gebruik maakt, dient u deze tijden te verlengen omdat de stoom dan meer voedsel moet bereiken. Ook als u een gerecht wilt stomen dat langere kooktijd nodig heeft, dient u de aangegeven tijden te verlengen. let er op dat de gerechten in de bovenste schalen minder gestoomd worden dan de gerechten in de onderste schalen. U zult moeten experimenteren met de gerechten ene gerechtencombinaties naar uw keuze om een optimaal resultaat te verkrijgen. Vis is gaar wanneer het donker van kleur is geworden en zich gemakkelijk laat snijden of doorprikken. [. . . ] Aansluiting op een andere netspanning dan die op het typeplaatje staat vermeld; d. Een onzorgvuldige transportwijze zonder geschikte verpakking respectievelijk bescherming. Op deze garantiebepalingen zal geen aanspraak gemaakt kunnen worden als: a. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BESTRON DCJ910

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BESTRON DCJ910 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag