Gebruiksaanwijzing BESTRON AHM703

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BESTRON AHM703. Wij hopen dat dit BESTRON AHM703 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BESTRON AHM703 te teleladen.


Mode d'emploi BESTRON AHM703
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BESTRON AHM703

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Gebruik uitsluitend een goedgekeurd verlengsnoer. Bepaalde delen van het apparaat kunnen heet worden. Raak deze niet aan om te voorkomen dat u zich verbrandt. Het apparaat moet zijn warmte kwijt kunnen om brandgevaar te voorkomen. [. . . ] Informeer bij de gemeente naar het juiste inzamelpunt bij u in de buurt. Werking - Algemeen De mixercombinatie is alleen bedoeld voor huishoudelijke doeleinden, niet voor professioneel gebruik. Voordat u de mixer inschakelt, moet u altijd eerst de hulpstukken plaatsen. De mixer wordt geleverd met de volgende hulpstukken: ?Twee gardes (7): deze zijn geschikt voor het kloppen/mixen van eiwit, slagroom, mayonaise, pudding, puree en lichte deegsoorten; ?Twee kneedhaken (6): deze zijn geschikt voor het mixen van zwaardere deegsoorten zoals brooddeeg. S chakel het apparaat uit (snelheidsschakelaar (4) in stand `0') en trek de stekker uit het stopcontact voordat u de hulpstukken gaat plaatsen. Steek de hulpstukken in de openingen aan de onderkant van de mixer (1). Druk het hulpstuk stevig aan totdat u voelt dat het vergrendeld is. L et er op dat het hulpstuk met het tandwiel in de rechteropening geplaatst moet worden. Plaats de standaard (10) op een vlakke, stabiele ondergrond. Zet de kop van de standaard omhoog dmv de kopkantel-knop (11) op het standaard in te drukken. Plaats de beslagkom (8) op het draaiplateau (9) en druk de kopkantel-knop op het standaard in om de U hoort een klik als de mixer op de juiste positie zit. Gebruik de snelheid geleidelijk op door de snelheidsschakelaar in de gewenste stand te zetten. Houdt eventueel de Turbo knop gelijktijdig ingedrukt om de maximale snelheid te bereiken. Daarna moet u het apparaat vijf minuten laten afkoelen. Druk de ontgrendelingsknop (5) op het standaard in om de mixer weer van de standaard te S chakel het apparaat uit (snelheidsschakelaar in stand `0') en trek de stekker uit het stopcontact voordat u de hulpstukken gaat verwijderen. Houdt de hulpstukken met één hand vast en druk met de andere hand op de hulpstukkenontgrendelingsknop (2) om de hulpstukken te verwijderen. Neem de hulpstukken uit het apparaat (zie `Hulpstukken verwijderen'). Zorg ervoor dat de stekker uit het stopcontact is voordat u de mixer gaat schoonmaken. Messen of harde borstels) bij het reinigen. Dompel de motorbehuizing nooit in water of een andere vloeistof. [. . . ] Bestron biedt ook de mogelijkheid om het apparaat rechtstreeks ter reparatie aan te bieden aan de Bestron Service Dienst. het pakket kan dan namelijk geweigerd worden en eventuele kosten zijn voor uw rekening. Neem contact op met de Service Dienst en zij zullen u vertellen hoe u het apparaat moet inpakken en verzenden. Het apparaat is niet voor professioneel gebruik geschikt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BESTRON AHM703

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BESTRON AHM703 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag