Gebruiksaanwijzing BESTRON AHB400Z

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BESTRON AHB400Z. Wij hopen dat dit BESTRON AHB400Z handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BESTRON AHB400Z te teleladen.


Mode d'emploi BESTRON AHB400Z
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BESTRON AHB400Z

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Laat een beschadigd snoer vervangen door een gekwalificeerdemonteur. Gebruik het apparaat niet in de buurt van ontvlambare materialen. Zorg ervoor dat het apparaat, het snoer en de stekker niet in aanraking komen met hittebronnen, zoals een hete kookplaat of open vuur. Zorg ervoor dat het apparaat, het snoer en de stekker niet in aanraking komen met water. [. . . ] Met schakelaar (4) kunt u de snelheid regelen. NB:S chakel het apparaat nooit in zonder de staafmixer in een mengbeker/kom/pan te houden. Houd de mengbeker/kom/pan tijdens het gebruik vast zodat deze niet van het werkblad kan glijden. nB:D e mixer mag maximaal één minuut continu ingeschakeld zijn. Daarna moet u het apparaat af laten koelen naar kamertemperatuur. Als u klaar bent, trekt u de stekker uit het stopcontact. Laat het apparaat afdoende afkoelen voordat u het reinigt. De staafmixer (2) kunt u onder stromend water afwassen. Wees voorzichtig met het scherpe mes tijdens het reinigen · Zorg ervoor dat het apparaat niet is aangesloten op de netvoeding als u hem gaat schoonmaken. Dompel de motorbehuizing nooit in water of een andere vloeistof. milieu · Werp verpakkingsmateriaal zoals plastic en dozen in de daarvoor bestemde containers. Dit product aan het eind van de gebruiksduur niet inleveren als normaal huishoudelijk afval, maar bij Een inzamelpunt voor hergebruik van elektrische en elektronische apparatuur. De materialen kunnen hergebruikt worden zoals aangegeven. Door uw hulp bij hergebruik, de verwerking van de materialen of ander vormen van de benutting van oude apparatuur levert u een belangrijke bijdrage aan de bescherming van ons milieu. Informeer bij de gemeente naar het juiste inzamelpunt bij u in de buurt. Garantiebepalingen De importeur geeft onder de volgende voorwaarden 60 maanden na aankoopdatum garantie op deze apparatuur tegen defecten die zijn ontstaan door fabricage- en/of materiaalfouten. In de genoemde garantieperiode zullen geen kosten worden berekend voor arbeidsloon en materiaal. Defecte onderdelen of bij remplace (omruiling) de defecte apparaten zelf, worden automatisch eigendom van de importeur. Elke aanspraak op garantie dient vergezeld te gaan van het aankoopbewijs van de firma. Aanspraken op garantie moeten worden gedaan bij de dealer waar het apparaat is gekocht of bij de importeur. [. . . ] Bestron biedt ook de mogelijkheid om het apparaat rechtstreeks ter reparatie aan te bieden aan de Bestron Service Dienst. het pakket kan dan namelijk geweigerd worden en eventuele kosten zijn voor uw rekening. Neem contact op met de Service Dienst en zij zullen u vertellen hoe u het apparaat moet inpakken en verzenden. Het apparaat is niet voor professioneel gebruik geschikt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BESTRON AHB400Z

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BESTRON AHB400Z zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag